Η έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων για τα voucher των ΚΔΑΠ αποτέλεσε μια δυσάρεστη έκπληξη για όλους, επειδή μεγάλος αριθμός των παιδιών πανελλαδικά (σχεδόν το 50 %) μένουν εκτός φιλοξενίας στις δομές, παρ’όλο που πληρούσαν τις προδιαγραφές για την ένταξή τους, με αποτέλεσμα να πλήττονται τόσο οι οικογένειες, όσο και οι δομές ΚΔΑΠ.

Τα ΚΔΑΠ της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ηράκλειας εδώ και 15 χρόνια παρέχουν δωρεάν υπηρεσίες πολιτισμού, αθλητισμού, εκπαιδευτικών – καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων, σε δεκάδες οικογένειες εργαζομένων – ανέργων, χαμηλόμισθων, αυτοαπασχολούμενων.

Ως Δημοτική Αρχή εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας προς όλες τις οικογένειες των οποίων τα παιδιά έχουν εξαιρεθεί από τη συμμετοχή τους στα Δημοτικά ΚΔΑΠ.

Ζητάμε μέσω της ΚΕΔΕ την αύξηση της χρηματοδότησης ώστε να φιλοξενηθούν όλα τα παιδιά στις δομές ΚΔΑΠ του Δήμου και παράλληλα να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας των εργαζομένων καθώς και η βιωσιμότητα των δομών αυτών.

Επίσης θέλουμε να καθησυχάσουμε τους γονείς που δεν πήραν voucher , αλλά έχουν πλήρη φάκελο, όπως και εκείνους που έκαναν αίτηση αλλά απορρίφθηκαν, ότι ο Δήμος και η ΚΕΔΗ, θα στηρίξουν μέχρι τέλους τις οικογένειες όπως επίσης και τις δομές του Δήμου.

 

επικοινωνήστε μαζί μας:
Δήμος Ηράκλειας
Πλατεία Μπακογιάννη 2
62400 Ηράκλεια
Τηλέφωνο: 2325350100 - 105
Φαξ: 2325350159
e-mail : info@dimosiraklias.gr

Εθνικό αστεροσκοπείο ΑΘηνών

Μετεωρολογικός σταθμός Δήμου Ηράκλειας - Τ.Κ. Κοίμησης

Ιδιωτικός μετεωρολογικός σταθμός Ηράκλειας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. όρους χρήσης.