Ο Δήμος Ηράκλειας Ν. Σερρών, από κοινού με τους Δήμους Γευγελής και Ντόιραν από την ΠΓΔΜ, Παιονίας Ν. Κιλκίς καθώς και το Ινστιτούτο Εκθεσιακών Ερευνών (Ι.Ε.Ε), συμμετείχε ως εταίρος στο έργο «Συνεργασία για τη δημιουργία Κέντρου Επιχειρηματικότητας και Απασχόλησης, καθώς και μιας Εμποροπανήγυρης στη διασυνοριακή περιοχή (Cooperation for the Establishment of a Business & Employment center and a Trade show and bazaar in the Crossborder area)», με διακριτικό τίτλο BEC-TSB, το οποίο υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας «ΕΛΛΑΔΑ - ΠΓΔΜ 2007-2013» και συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης κατά 75% και από Εθνικούς Πόρους της Ελλάδας και της ΠΓΔΜ κατά 25%.
Συνολικός προϋπολογισμός έργου: 228.004,71 ευρώ
Προϋπολογισμός Δήμου Ηράκλειας: 30.000,00 ευρώ
Δράσεις Δήμου Ηράκλειας:
  1. Σεμινάριο σχετικά με το περιεχόμενο και τους στόχους του έργου BEC-TSB που άπτονται της διοργάνωσης εμποροπανηγύρεων· επίσης με τις συνδεόμενες με τις εμποροπανηγύρεις προοπτικές της επιχειρηματικότητας και της απασχόλησης.
  2. Εξοπλισμός Γραφείου συντονισμού και ενημέρωσης εμποροπανηγύρεων
  3. Καταγραφή υφιστάμενης κατάστασης στην κατεύθυνση της βελτιστοποίησης του θεματολογικού προσανατολισμού των εμποροπανηγύρεων και ανάδειξης των πραγματικών αναγκών προβολής και προώθησης των τοπικών προϊόντων.
  4. Γραπτή γνωμάτευση όσον αφορά στη βελτίωση του σταδίου υλοποίησης των εμποροπανηγύρεων της Ηράκλειας και της Σκοτούσας.
  5. Πρόγραμμα προβολής και προώθησης και παράλληλων εκδηλώσεων των εμποροπανηγύρεων Ηράκλειας και Σκοτούσας.

Απόφαση ένταξης στο πρόγραμμα

Μελέτη Ινστιτούτου Εκθεσιακών Ερευνών (ΙΕΕ)

Καταγραφή υφιστάμενης κατάστασης εμποροπανηγύρεων

Προτάσεις βελτίωσης εμποροπανηγύρεων

Προτάσεις προβολής και προώθησης και παράλληλων εκδηλώσεων

 

BEC TSB

επικοινωνήστε μαζί μας:
Δήμος Ηράκλειας
Πλατεία Μπακογιάννη 2
62400 Ηράκλεια
Τηλέφωνο: 2325350100 - 105
Φαξ: 2325350159
e-mail : info@dimosiraklias.gr

Εθνικό αστεροσκοπείο ΑΘηνών

Μετεωρολογικός σταθμός Δήμου Ηράκλειας - Τ.Κ. Κοίμησης

Ιδιωτικός μετεωρολογικός σταθμός Ηράκλειας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. όρους χρήσης.