Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ηράκλειας (Ν.Π.Ι.Δ) στο πλαίσιο της ανάπτυξης των δράσεών της, λειτουργεί το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 5-12 ετών καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, απογευματινές ώρες 16:00-20:00 και συστεγάζεται με το νηπιαγωγείο του Δήμου.

Σκοπός της λειτουργίας του κέντρου είναι η δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών, η ανάπτυξη των δεξιοτήτων, της κριτικής σκέψης και ικανότητας, καλλιεργώντας παράλληλα την κοινωνικότητα, το ομαδικό πνεύμα και τη φαντασία τους. Επίσης, σκοπός του κέντρου είναι να συμβάλλει στη συγκρότηση ισορροπημένης και πολύπλευρης προσωπικότητας των παιδιών μέσα από τις ακόλουθες δραστηριότητες: εικαστικά, μουσική, πληροφορική, γυμναστική, μοντέρνος και παραδοσιακός χορός, ομαδικά παιχνίδια, περιβαλλοντική εκπαίδευση.

Το πρόγραμμα στοχεύει στην ισότιμη πρόσβαση στην εργασία με παροχή υπηρεσιών φροντίδας και φιλοξενίας παιδιών και με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται η ουσιαστική διευκόλυνση των μητέρων-πατέρων στην εναρμόνιση των απαιτητικών και αντικρουόμενων ρόλων.

Επίσης, το πρόγραμμα στοχεύει στην ισότιμη πρόσβαση των παιδιών σε ποιοτικές και κοινωνικές υπηρεσίες.

Ευελπιστούμε ότι χάρη στη στήριξη των μητέρων θα υπάρξει στο μέλλον μεγαλύτερη συμμετοχή και η δομή θα εδραιωθεί και θα συνεχιστεί η λειτουργία της στο μέλλον.

Η πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Η.

Συμεωνίδου Ευγνωσία

επικοινωνήστε μαζί μας:
Δήμος Ηράκλειας
Πλατεία Μπακογιάννη 2
62400 Ηράκλεια
Τηλέφωνο: 2325350100 - 105
Φαξ: 2325350159
e-mail : info@dimosiraklias.gr

Εθνικό αστεροσκοπείο ΑΘηνών

Μετεωρολογικός σταθμός Δήμου Ηράκλειας - Τ.Κ. Κοίμησης

Ιδιωτικός μετεωρολογικός σταθμός Ηράκλειας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. όρους χρήσης.