H Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ηράκλειας που συμμετέχει στην Κοινωνική Σύμπραξη της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών στο πλαίσιοτου Επιχειρησιακoύ Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD) ανακοινώνει ότι οι ωφελούμενοιτου προγράμματος μπορούν να ενημερώνονται για την αποδοχή ή απόρριψη της αίτησής τους :

1. Ηλεκτρονικά από το ΗΔΙΚΑΑΕ. (www.idika.org.gr/teba) με τους κωδικούς TAXIS με τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης, από το σχετικό πίνακα που έχει αναρτηθεί.

2. Από τον κατάλογο που είναι αναρτημένος :

  • στο Δημαρχείο Ηράκλειας

  • στην είσοδο της Κοινωφελής Επιχείρησης Δήμου Ηράκλειας

  • στα ΚΕΠ,

αφορά μόνο τους δημότες Ηράκλειας και περιλαμβάνει όχι τα ονόματα αλλά μόνο τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης, που υπέβαλε ο ενδιαφερόμενος  με την ένδειξη « εγκεκριμένη – απορριφθείσα ».

3. Από τα Γραφεία της Κοινωφελής Επιχείρησης Δήμου Ηράκλειας στον 2ο όροφο από 8πμ – 2μμ. Επίσης από το ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ της Σκοτούσσας και του Στρυμονικού.

Τρόπος Υποβολής Ενστάσεων:

Οι ενστάσεις   υποβάλλονται έντυπα ενώπιον των πιστοποιημένων χρηστών φέρουν πρωτότυπη υπογραφή του ενιστάμενου και θα συνοδεύονται από απλά φωτοαντίγραφα των δικαιολογητικών εγγράφων, που αποδεικνύουν τους λόγους του οποίους επικαλείται. Η ένσταση δύναται να υποβληθεί εντός επτά (7) ημερολογιακών ημερών από την επόμενη της δημόσιας ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων.

Η υποβολή των ενστάσεων από τους δυνητικά ωφελούμενους, του Δήμου Ηράκλειας, των οποίων οι αιτήσεις έχουν απορριφθεί, εν όλω ή εν μέρει στο πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Συνδρομής, θα γίνεται από Τρίτη 20 Οκτωβρίου έως την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015, από 8πμ-2μμ, στον 2ο όροφο της Κοινωφελής Επιχείρησης Δήμου Ηράκλειας, στο γραφείο του ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ. Επίσης στο ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ της Σκοτούσσας και του Στρυμονικού.

Τα σημεία πληροφόρησης και υποβολής ενστάσεων των δημοτών είναι τα παρακάτω:

  • τα γραφεία της ΚΕΔΗ στον 2Ο όροφο του Πολύκεντρου Ηράκλειας

Πληροφορίες τηλ : 2325028172, 2325028988

  • το Δημοτικό κατάστημα Σκοτούσσας

           Πληροφορίες τηλ : 2321352934, 2321352937

  • το Δημοτικό κατάστημα Στρυμονικού

           Πληροφορίες τηλ : 2321353105, 2321353110, 2321353111

Μετά το πέρας των ενστάσεων η K.Ε.Δ.Η θα αποστείλει τις ενστάσεις στην ΠΕ Σερρών η οποία ως Επικεφαλής Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης θα αποστείλει τις ενστάσεις   στην Επιτροπή των ενστάσεων, που συγκροτείται από στελέχη της Διαχειριστικής Αρχής του ΕΠ ΕΒΥΣ του ΤΕΒΑ. Η Επιτροπή των Ενστάσεων αποφαίνεται επί των ενστάσεων κάθε Περιφερειακής Ενότητας εντός τριάντα ημερολογιακών ημερών (30) από την αποστολή στο Εθνικό Ινστιτούτο Εργασίας και Ανθρώπινου Δυναμικού.

επικοινωνήστε μαζί μας:
Δήμος Ηράκλειας
Πλατεία Μπακογιάννη 2
62400 Ηράκλεια
Τηλέφωνο: 2325350100 - 105
Φαξ: 2325350159
e-mail : info@dimosiraklias.gr

Εθνικό αστεροσκοπείο ΑΘηνών

Μετεωρολογικός σταθμός Δήμου Ηράκλειας - Τ.Κ. Κοίμησης

Ιδιωτικός μετεωρολογικός σταθμός Ηράκλειας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. όρους χρήσης.