Ο Δήμος Ηράκλειας ακολουθώντας τις οδηγίες περί αποφυγής συγχρωτισμού , εγκαινίασε την εποχή της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης πραγματοποιώντας για πρώτη φορά στην ιστορία του συνεδρίαση συλλογικού οργάνου με χρήση υπηρεσίας τηλεδιασκέψεων. Συγκεκριμένα η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής στις 03 Απριλίου 2020 έγινε με τηλεδιάσκεψη και παράλληλη χρήση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ασύγχρονης συνεδρίασης Open Pnyka ( iraklia.openpnyka.org ) .

  1. Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής που συμμετείχαν ήταν:
    Κουτσάκης Γεώργιος (Δήμαρχος)
  2. Χαβαλές Δημήτριος
  3. Τζήκας Δημήτριος
  4. Μπουντράκης Μαλαματής
  5. Σταυρακάρας Αθανάσιος
  6. Πατούσης Ιερουσαλήμ (Μίμης)

Την συνεδρίαση οργάνωσαν τα στελέχη του τμήματος Τ.Π.Ε. του Δήμου μας κ. Βεράνης Απόστολος και κ. Καμπούρης Νικόλαος τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά.

Ιδιαίτερη αναφορά θα θέλαμε να κάνουμε στην χρήση της πλατφόρμας ασύγχρονων συνεδριάσεων Open Pnyka η οποία είναι δημιουργία των στελεχών του Δήμου μας και θα αποτελεί πλέον το εργαλείο συνεδριάσεων όλων των συλλογικών οργάνων του Δήμου όπως ομόφωνα αποφασίστηκε με την υπ’αριθμ. 02/2020 Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηράκλειας. Με την πλατφόρμα εξοικονομούμε χρήματα και εργατοώρες , μειώνουμε τις εκτυπώσεις και το οικολογικό μας αποτύπωμα και οργανώνεται με άριστο τρόπο η προετοιμασία των συμβούλων για την συμμετοχή τους στα συλλογικά όργανα του Δήμου μας.

Η προσπάθεια ξεκίνησε το μέλλον βρίσκεται ήδη εδώ , θερμά ευχαριστήρια σε όλους όσους συμμετέχουν.

2020 04 03 OE1 2020 04 03 OE2

 

επικοινωνήστε μαζί μας:
Δήμος Ηράκλειας
Πλατεία Μπακογιάννη 2
62400 Ηράκλεια
Τηλέφωνο: 2325350100 - 105
Φαξ: 2325350159
e-mail : info@dimosiraklias.gr

Εθνικό αστεροσκοπείο ΑΘηνών

Μετεωρολογικός σταθμός Δήμου Ηράκλειας - Τ.Κ. Κοίμησης

Ιδιωτικός μετεωρολογικός σταθμός Ηράκλειας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. όρους χρήσης.