Η αξιοποίηση της δημοτικής περιουσίας είναι ένα από τα κύρια  και χρήσιμα εργαλεία εξοικονόμησης πόρων για το Δήμο. Η Υπηρεσία Καθαριότητας με αυξημένη αίσθηση ευθύνης για τη διαχείριση των χρημάτων των δημοτών έχει  προβεί στην επιδιόρθωση μηχανημάτων που επί σειρά ετών παρέμεναν αναξιοποίητα.  Αξίζει να σημειωθεί πως η εκτέλεση των εργασιών για τις οποίες απαιτούνταν αυτά γινόταν κυρίως με μισθώσεις μηχανημάτων που ενδεχομένως υπερέβαιναν το κόστος επιδιόρθωσής τους.  

Ένα τέτοιο μηχάνημα έργου (διαβολάκι για όσους γνωρίζουν) βρέθηκε παρατημένο και εγκαταλελειμμένο να σαπίζει στην κυριολεξία στην αυλή του αμαξοστασίου Στρυμονικού πνιγμένο στα χόρτα. Το μόνο που χρειαζόταν ήταν μία αλλαγή των ελαστικών του και η τοποθέτηση νέου χειριστηρίου, το οποίο είχε κλαπεί για να βγει στους δρόμους και να αναλάβει δράση.
Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος
Στέφανος Χατζηιωαννίδης

2021 03 08 diavolaki

επικοινωνήστε μαζί μας:
Δήμος Ηράκλειας
Πλατεία Μπακογιάννη 2
62400 Ηράκλεια
Τηλέφωνο: 2325350100 - 105
Φαξ: 2325350159
e-mail : info@dimosiraklias.gr

Εθνικό αστεροσκοπείο ΑΘηνών

Μετεωρολογικός σταθμός Δήμου Ηράκλειας - Τ.Κ. Κοίμησης

Ιδιωτικός μετεωρολογικός σταθμός Ηράκλειας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. όρους χρήσης.