Με αφορμή το πρόγραμμα Erasmus ARCHI΄Nature, στο οποίο συμμετέχει το 2ο Δημοτικό Σχολείο και το ΕΠΑΛ Ηράκλειας πραγματοποιήθηκε συνάντηση τη Δευτέρα 04 Οκτωβρίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ηράκλειας μεταξύ του κ. Γεώργιου Κουτσάκη Δημάρχου Ηράκλειας , γάλλων υπηκόων από την περιοχή PONT DE BEAUVOISIN της SAOIE Γαλλίας , του κ. Γεώργιου Αραπάκη Υπεύθυνο Τομέα Τουρισμού Δήμου Σερρών και της κ. Χρύσας Ματζιάρη από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Περιφερειακής Ενότητας Σερρών.

   Ο σκοπός του προγράμματος όπως σημείωσε ο κ. Κουτσάκης Δήμαρχος Ηράκλειας είναι η ευαισθητοποίηση των νέων ανθρώπων για το περιβάλλον, η ανταλλαγή απόψεων - γνώσεων μεταξύ των χωρών που συμμετέχουν όπως είναι η Γαλλία – Ισπανία -Πορτογαλία- Ιταλία και άλλες χώρες με κοινό στόχο την ανάπτυξη, τη διαβίωση και τον τουρισμό  γύρω από την λίμνη Κερκίνη.

 

 

 

 

επικοινωνήστε μαζί μας:
Δήμος Ηράκλειας
Πλατεία Μπακογιάννη 2
62400 Ηράκλεια
Τηλέφωνο: 2325350100 - 105
Φαξ: 2325350159
e-mail : info@dimosiraklias.gr

Εθνικό αστεροσκοπείο ΑΘηνών

Μετεωρολογικός σταθμός Δήμου Ηράκλειας - Τ.Κ. Κοίμησης

Ιδιωτικός μετεωρολογικός σταθμός Ηράκλειας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. όρους χρήσης.