Σας ενημερώνουμε, ότι εκδόθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Ε.Π. Αλιείας και Θάλασσας, Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, το παρακάτω Μέτρο για την υποβολή αιτήσεων ενίσχυσης - χρηματοδότησης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αλιείας & Θάλασσας 2014-2020. Έτσι καλούνται από τον Γενικό Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων & Υποδομών, ΥΠ.Α.Α.Τ. οι δυνητικοί Δικαιούχοι του Μέτρου 3.4.4 -«Μεταποίηση προϊόντων αλιείας και υδατοκαλλιέργειας Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας & Θάλασσας 2014-2020», για την υποβολή Αιτήσεων Ενίσχυσης-Χρηματοδότησης, σύμφωνα με τους όρους, τις προϋποθέσεις και διαδικασίες που ακολουθούν.

 

3η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΣΤO ΜΕΤΡO 3.4.4, «Μεταποίηση προϊόντων αλιείας και υδατοκαλλιέργειας», Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας & Θάλασσας 2014-2020

 

3η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ 3.2.2 & 4.2.4 «Παραγωγικές Επενδύσεις στην Υδατοκαλλιέργεια» Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας & Θάλασσας 2014-2020, Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων

 

 

Υπεγράφη σύμβαση μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη - Προέδρου του Leader και του Δημάρχου Ηράκλειας για το έργο:

«Υλοποίηση και λειτουργία ανοιχτού αμφιθεάτρου στην Σκοτούσσα»

Σύμβαση υπεγράφη σήμερα, Τρίτη 27 Ιουλίου 2021, στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη, στο Διοικητήριο των Σερρών, μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών και Προέδρου του Leader κ. Παναγιώτη Σπυρόπουλου και του Δημάρχου Ηράκλειας κ. Γεώργιου Κουτσάκη για το έργο: «Υλοποίηση και λειτουργία ανοιχτού αμφιθεάτρου στην Σκοτούσσα».

Το εν λόγω έργο ανέρχεται στο ποσό των 470.000 ευρώ και χρηματοδοτείται 100% στο πλαίσιο του υπομέτρου 19.2 του μέτρου 19, τοπική ανάπτυξη με πρωτοβουλία τοπικών κοινοτήτων του προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020.

Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) καλεί τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να ενταχθούν στο Μητρώο Τομεαρχών των Γενικών Απογραφών Κτιρίων και Πληθυσμού-Κατοικιών (ΚΠΚ) περιόδου Ιουλίου – Δεκεμβρίου 2021, να υποβάλουν τη σχετική ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τη 12η ώρα της 25ης Ιουνίου 2021 μέχρι και την 24η ώρα της 12ης Ιουλίου 2021.

 Ανακοίνωση

 

 

Ο Δήμος Ηράκλειας, διά του Δημάρχου του κ. Γεώργιου Κουτσάκη, οφείλει να ενημερώσει τους δημότες του για τα αποτελέσματα των επανειλημμένων επαφών και συσκέψεων, με τους αρμόδιους Υπουργούς κ.κ. Στέλιο Πέτσα και Κωνσταντίνο Καραμανλή.

Στις 25 Μαϊου 2021 με κοινή απόφαση των υπουργών Εσωτερικών και Οικονομικών πέτυχε, έναντι δικαιούμενων επιχορηγήσεων από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους, να επιχορηγηθεί με το ποσό των 323.451,00 ευρώ προκειμένου να καλύψει τις λειτουργικές ανάγκες της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης ενώ μόλις χθες 14 Ιουνίου 2021 το Υπουργείο Εσωτερικών με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού κ. Πέτσα, προέβη στην επιχορήγηση του ποσού των 1.788.969,27 ευρώ για την αποπληρωμή όλων των ληξιπρόθεσμων οφειλών του Δήμου συμπεριλαμβανομένων και εκείνων της ΔΕΥΑ Ηράκλειας.

Τόσο ο Δήμαρχος Ηράκλειας κ. Γεώργιος Κουτσάκης όσο και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Ηράκλειας κ. Δημήτριος Τζήκας ευχαριστούν τους κ.κ. Υπουργούς Κωνσταντίνο Καραμανλή, Υπουργό Μεταφορών και Στυλιανό Πέτσα Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών για την αμέριστη υποστήριξη.

 

The Workshop of “HealthNET” Project. The Workshop is organized by the Municipality of Irakleia (Lead Beneficiary) within the framework of the project "Primary Healthcare Network" with the acronym "HealthNET",
which is co-financed by the European Union and the national funds of the participating countries within the framework of the INTERREG IPA CBC Programme "Greece – Republic of North Macedonia 2014-2020".

 1st Workshop

Invitation

Agenda

  2st Workshop

Invitation

Agenda

 

  

Ο Δήμαρχος Ηράκλειας και το Δημοτικό Συμβούλιο εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για το θάνατο μέλους του συμβουλίου της κοινότητας Γεφυρουδίου Κωνσταντίνου Αυτζή μετά από άνιση μάχη με την επάρατη νόσο.

Ο κ. Κουτσάκης πληροφορούμενος την είδηση του θανάτου του ανέφερε: “Ο Κωνσταντίνος Αυτζής, ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία, υπηρέτησε την Τοπική Αυτοδιοίκηση για τρείς δεκαετίες ενώ στην τελευταία εκλογική αναμέτρηση εκλέχθηκε μέλος του συμβουλίου της κοινότητας Γεφυρουδίου με το συνδυασμό «Νέα Πορεία».Από την πρώτη στιγμή της ενασχόλησής του με τα κοινά έδειξε τα ανιδιοτελή του κίνητρα καθώς ρίχτηκε στον αγώνα με γνώμονα την εξυπηρέτηση των συνδημοτών του. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος για την πρόωρη απώλειά τους”

2020 11 23 penthos

Μετά από άμεση παρέμβαση της Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κυρίας Φωτεινής Αραμπατζή, η επόπτρια του Τμήματος Εκτιμήσεων του ΕΛΓΑ επισκέφθηκε τις πληγείσες από την πρόσφατη χαλαζόπτωση περιοχές της Δημοτικής Ενότητας Στρυμονικού για την έγκαιρη διαπίστωση και καταγραφή των ζημιών που υπέστησαν οι καλλιέργειες και την αποζημίωση των αγροτών.

επικοινωνήστε μαζί μας:
Δήμος Ηράκλειας
Πλατεία Μπακογιάννη 2
62400 Ηράκλεια
Τηλέφωνο: 2325350100 - 105
Φαξ: 2325350159
e-mail : info@dimosiraklias.gr

Εθνικό αστεροσκοπείο ΑΘηνών

Μετεωρολογικός σταθμός Δήμου Ηράκλειας - Τ.Κ. Κοίμησης

Ιδιωτικός μετεωρολογικός σταθμός Ηράκλειας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. όρους χρήσης.