Ξεκίνησαν οι διαδικασίες και ο προγραμματισμός για τις εμποροπανηγύρεις   του Δήμου Ηράκλειας. Οι ενέργειες γίνονται με την πρωτοβουλία του Δήμου   ευελπιστώντας να μην λείπει κυριολεκτικά τίποτα από τους εκθέτες και τους επισκέπτες. Όσοι εμπλέκονται με τις εμποροπανηγύρεις   του Δήμου Ηράκλειας φροντίζουν για το καλύτερο αποτέλεσμα ώστε να μπορούμε όλοι μαζί να παρακολουθήσουμε τα πολιτιστικά δρώμενα και άλλες δραστηριότητες που διαφέρουν κάθε χρόνο. Στο πλαίσια των παραπάνω φέτος στη Σκοτούσσα θα τιμηθεί ο οπλαρχηγός του Μακεδονικού Αγώνα   Αθανάσιος Χατζηπανταζής (Χ#Πανταζής) στις 02/09/2021 μέρα του θανάτου του στις 02/09/1906.

Στις 8 Απριλίου ημέρα Πέμπτη και ώρα από τις 10:00 π.μ έως 14:00 μ.μ κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται στο Στρυμονικό και συγκεκριμένα στην «Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων» προκειμένου να διενεργηθούν τεστ ανίχνευσης κορονοϊου (rapid-test).

Όσοι από τους δημότες της δημοτικής ενότητας Στρυμονικού επιθυμούν μπορούν να προσέλθουν.

 

 

Ξεκίνησε από σήμερα 1 Απριλίου 2021  η λειτουργία του Κέντρου Υγείας Ηράκλειας ως εμβολιαστικού κέντρου, ενώ το Κέντρο Υγείας Στρυμονικού θα ξεκινήσει τη χορήγηση του εμβολίου, το Σάββατο 3 Απριλίου 2021. 

Τα 2 Κέντρα Υγείας του Δήμου  είναι πλήρως στελεχωμένα με νοσηλευτικό προσωπικό, εξοπλισμένα με την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή και έτοιμα να υποδεχτούν τους πολίτες προκειμένου να εμβολιαστούν. Το εμβόλιο που διατίθεται  είναι αυτό της Pfizer. 
 
 

 

Αρνητικά και τα 81 rapid test, που πραγματοποιήθηκαν στην Ηράκλεια, στο χώρο του πρώην Κ.Α.Π.Η. Ηράκλειας, την Τρίτη 23 Μαρτίου από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ.

Ο Δήμαρχος Ηράκλειας κ. Γεώργιος Κουτσάκης τόνισε ¨Χαίρομαι που τα αποτελέσματα και των 81 rapid test, ήταν όλα αρνητικά, είμαστε δίπλα στους δημότες μας και τους στηρίζουμε όπως  μπορούμε. Θεωρούμε ότι τα αποτελέσματα είναι ενθαρρυντικά και αποτελούν μία αχτίδα ελπίδας και αισιοδοξίας για το μέλλον.¨
Κλιμάκια του ΕΟΔΥ πραγματοποίησαν την Τρίτη 23 Μαρτίου, 67 μαζικές δειγματοληψίες σε 40 Περιφερειακές Ενότητες της χώρας,  διενεργήθηκαν 8.472 rapid test από τα οποία ανευρέθησαν 211 κρούσματα (2,49%).

 

Σε δωρεά 120 ραπίντ τεστ στα πλαίσια αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊου προχώρησε ο Δήμος Ηράκλειας με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου προς τα δύο Κέντρα Υγείας που βρίσκονται εντός των διοικητικών του ορίων, Ηράκλειας και Στρυμονικού. 

Ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Κουτσάκης συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο διοικητικών- οικονομικών λειτουργιών κ. Δημήτριο Χαβαλέ παρέδωσε χθες στο  Κ.Υγείας  Στρυμονικού 50 τεστ ανίχνευσης του άκρως μεταδοτικου  ιου SARS- Cov- 2, ενώ ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Αθανάσιος Σταυρακάρας μετέβη στο Κ. Υγείας Ηράκλειας για την παράδοση 70 ραπίντ τεστ σε εκτέλεση της παραπάνω απόφασης. 

 

2021 03 18 SARS Cov 2

Στις 23 Μαρτίου ημέρα Τρίτη και ώρα από τις 10:00 π.μ έως 14:00 μ.μ κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται στην Ηράκλεια και συγκεκριμένα στη αίθουσα «ΚΑΠΗ» προκειμένου να διενεργηθούν τεστ ανίχνευσης κορονοϊου (rapid-test).

Όσοι από τους δημότες της δημοτικής ενότητας Ηράκλειας επιθυμούν μπορούν να προσέλθουν.

Για τις άλλες δύο δημοτικές ενότητες Σκοτούσσα και Στρυμονικoύ θα ανακοινωθεί σύντομα το πρόγραμμα διεξαγωγής των «rapid-test».

 

Μέσα σε άριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου Ηράκλειας την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021 συνάντηση μεταξύ των κ.κ. Γεώργιου Κουτσάκη Δημάρχου Ηράκλειας,  Ευάγγελου Τσιώτα νέου Αστυνομικού Διευθυντή Ν. Σερρών και Ιωάννη Βασιλκαρίδη Υποδιευθυντή Ασφαλείας Ν. Σερρών.

επικοινωνήστε μαζί μας:
Δήμος Ηράκλειας
Πλατεία Μπακογιάννη 2
62400 Ηράκλεια
Τηλέφωνο: 2325350100 - 105
Φαξ: 2325350159
e-mail : info@dimosiraklias.gr

Εθνικό αστεροσκοπείο ΑΘηνών

Μετεωρολογικός σταθμός Δήμου Ηράκλειας - Τ.Κ. Κοίμησης

Ιδιωτικός μετεωρολογικός σταθμός Ηράκλειας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. όρους χρήσης.