2019 08 22 panigiri

Μετά την επικύρωση της εκλογής και την ανάδειξη του επιτυχόντος και των επιλαχόντων συνδυασμών, σύμφωνα με τις υπ΄αρ. 30/2019 και 36/2019 αποφάσεις του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Σερρών, σας παρακαλούμε να προσέλθετε στις 23 Αυγούστου 2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12.00 σε δημόσια συνεδρίαση, που θα γίνει στο Θέατρο - Πολυχώρο Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Ηράκλειας (πρώην Κινηματογράφο ¨ΚΕΝΤΡΙΚΟΝ¨), ώστε να διεξαχθεί η προβλεπόμενη από το άρθρο 52 του Ν. 3852/2010 ορκωμοσία.

 

Πρόσκληση

 

 

  • Add to Phrasebook
     
    • No word lists for Greek -> Greek...
       
    • Create a new word list...
  • Copy

Σας ενημερώνουμε, ότι εκδόθηκαν από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Ε.Π. Αλιείας και Θάλασσας, Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, οι παρακάτω Προσκλήσεις για την υποβολή αιτήσεων ενίσχυσης - χρηματοδότησης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αλιείας & Θάλασσας 2014-2020:

Εμποροπανήγυρη της Δ.Ε Ηράκλειας

Ο Δήμος Ηράκλειας ανακοινώνει ότι η εμποροπανήγυρη της Δ.Ε Ηράκλειας του Δήμου Ηράκλειας θα τελεστεί από 21 έως 27 Αυγούστου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στο Δήμο έως τις 14 Αυγούστου.

Όσοι από τους συμμετέχοντες καταβάλλουν εφάπαξ το τίμημα που τους αναλογεί έως τις 16/08/2019 θα έχουν έκπτωση επί του ποσού 15%

Εμποροπανήγυρη της Τ.Κ. Σκοτούσσης

Ο Δήμος Ηράκλειας ανακοινώνει ότι η εμποροπανήγυρη της Τ.Κ. Σκοτούσσης του Δήμου Ηράκλειας θα τελεστεί από 7 έως 11 Σεπτεμβρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στο Δήμο έως τις 19 Αυγούστου.

Όσοι από τους συμμετέχοντες καταβάλλουν εφάπαξ το τίμημα που τους αναλογεί έως τις 16/08/2019 θα έχουν έκπτωση επί του ποσού 15%

           

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

2325 0 25990 Χατζηπανταζή Βασιλική

2325 0 25993 Πόππη Ελένη

 

Ρυθμίζονται οι οφειλές προς τον Δήμο Ηράκλειας

 Εως την 15η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019 θα έχουν τη δυνατότητα οι δημότες να υποβάλλουν αίτηση στο Δήμο, ώστε να ρυθμίσουν τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τους :α)είτε με εφάπαξ καταβολή και απαλλαγή του 100% των προστίμων και των προσαυξήσεων εκπρόθεσμης καταβολής αυτών, β) είτε με δόσεις, ανάλογα με το ύψος της οφειλής και τη μερική απαλλαγή των προστίμων και των προσαυξήσεων εκπρόθεσμης καταβολής.

Ο Δήμος Ηράκλειας κατανοώντας την αντικειμενική αδυναμία ενός μεγάλου αριθμού πολιτών να ανταποκριθούν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις και αξιοποιώντας τη ρύθμιση του Ν.4611/2019 παρέχει την ευχέρεια αυτή στους οφειλέτες του, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες από το νόμο προϋποθέσεις.

Στη ρύθμιση υπάγονται όλες οι οφειλές (πρόστιμα, τέλη, φόροι, μισθώματα, ΚΟΚ) που έχουν βεβαιωθεί ή θα βεβαιωθούν έως 14-7-2019.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσέρχονται στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες: από Δευτέρα έως Παρασκευή 7 πμ έως 15 μμ.

(τηλ.2325350144- 2325350145-2325350142)

 

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

Δ/κών και Οικον/κών Υπηρεσιών

ΓΚΑΛΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

 

 

Βάσει των αποτελεσμάτων που έχουν εκδοθεί από το Πρωτοδικείο Σερρών, στις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 τα αποτελέσματα είναι:

Εγγεγραμμένοι: 30.277

Ψηφίσαντες : 15.525

Λευκά : 121

Άκυρα : 719

Σύνολο Λευκών / Ακύρων : 840

Έγκυρα : 14685

Έλαβαν

1) Νέα Πορεία (Υποψ. Δήμαρχος Κουτσάκης Γεώργιος) : 7.841

2) Δημιουργική Συναίνεση ((Υποψ. Δήμαρχος Κοτσακιαχίδης Κλεάνθης) : 6.608

3) Λαϊκή Συσπείρωση Ηράκλειας (Υποψ. Δήμαρχος Χατζίδου Δέσποινα) : 236

 

Σταυροδοσία υποψηφίων

 

 

  • Add to Phrasebook
     
    • No word lists for Greek -> Greek...
       
    • Create a new word list...
  • Copy

Το Erasmus+ είναι πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την εκπαίδευση, και χρηματοδοτείται από την Ευρωπαική Ένωση. Με την πολύτιμη αρωγή και καθοδήγηση του αρμόδιου Ελληνικού Φορέα(ΙΚΥ), μεταξύ πολλών άλλων σχολείων, και το Γυμνάσιο Σκοτούσσας εκπονεί ένα πρόγραμμα Βασικής δράσης 2: Καινοτομία και ορθές πρακτικές/ Στρατηγικές Συμπράξεις αποκλειστικά μεταξύ σχολείων από το 2017 ως το 2019 .

Το Γυμνάσιο Σκοτούσσας είναι ένας από τους εταίρους στο πρόγραμμα αυτό. Ο συντονιστής είναι σχολείο της Γερμανίας και οι άλλοι εταίροι είναι σχολεία της Ιταλίας και της Πολωνίας.

O τίτλος του προγράμματος είναι: « Είμαστε όλοι σε ένα καράβι- να είσαι καλός πολίτης- στρατηγικές για να ξεπεραστούν οι δυσκολίες ενσωμάτωσης σε ένα νέο περιβάλλον»

Το σύνολο των Ελλήνων μαθητών που μετακινούνται σε ομάδες είναι 18 και αντίστοιχος είναι ο συνολικός αριθμός των Ευρωπαίων μαθητών των τριών άλλων χωρών που φιλοξενήθηκαν εδώ.

Τόσο οι Ευρωπαίοι μαθητές όσο και οι συνοδοί καθηγήτριές τους έτυχαν θερμής υποδοχής στο Γυμνάσιο Σκοτούσσας από γονείς και καθηγητές.

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του σχολείου παρευρέθησαν ο δήμαρχος της Ηράκλειας, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και της σχολικής επιτροπής καθώς επίσης…

Στον χαιρετισμό-καλωσόρισμα που οι εκπρόσωποι του δήμου Ηράκλειας απηύθυναν στους μαθητές τονίστηκε ιδιαίτερα η αξία των προγραμμάτων Erasmus+ και τα οφέλη που οι συμμετέχοντες μαθητές αποκομίζουν.

Η διαμονή των μαθητών σε οικογένειες είναι ο καλύτερος τρόπος γνωριμίας μιας άλλης κουλτούρας, νοοτροπίας καθώς και εκμάθησης του λεξιλογίου μιας ξένης γλώσσας σε επίπεδο αρχαρίων.

Η ξενάγηση των μαθητών στο χώρο άλλων σχολείων καθώς και εργασίες που εκπονούνται αποτελούν αφορμή σύγκρισης άλλων εκπαιδευτικών συστημάτων με το Ελληνικό ενώ οι ξεναγήσεις και επισκέψεις σε τόπους ενδιαφέροντος αποτελούν απόκτηση γνώσεων και μοναδικών εμπειριών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι μαθητές νιώθουν ιδιαίτερα τυχεροί για την συμμετοχή τους στο πρόγραμμα Erasmus+ καθώς εκτός των άλλων αναπτύσσουν σχέσεις φιλίας και συνεχούς επικοινωνίας.

Το πρόγραμμα Erasmus+ του Γυμνασίου Σκοτούσσας θα ολοκληρωθεί με την τελευταία κινητικότητα η οποία θα υλοποιηθεί στην Γερμανία και συγκεκριμένα στην πόλη Gutersloh από τις 27 ως 31 Μαϊου 2019.

 

επικοινωνήστε μαζί μας:
Δήμος Ηράκλειας
Πλατεία Μπακογιάννη 2
62400 Ηράκλεια
Τηλέφωνο: 2325350100 - 105
Φαξ: 2325350159
e-mail : info@dimosiraklias.gr

Εθνικό αστεροσκοπείο ΑΘηνών

Μετεωρολογικός σταθμός Δήμου Ηράκλειας - Τ.Κ. Κοίμησης

Ιδιωτικός μετεωρολογικός σταθμός Ηράκλειας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. όρους χρήσης.