Τον Οκτώβριο του 2011 πραγματοποιήσαμε στην Τ.Κ. Λιθοτόπου για πρώτη φορά τον Ημιμαραθώνιο Λίμνης Κερκίνης με μεγάλη επιτυχία αφού συμμετείχαν σ΄αυτόν πάνω από 250 αθλητές απ΄όλη την Ελλάδα, οι οποίοι έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ακολούθησαν άλλες δύο εξίσου πετυχημένες διοργανώσεις τον Ιούνιο του 2013 στην Τ.Κ. Λιμνοχωρίου με 650 συμμετοχές και τον Σεπτέμβριο του 2015 στην Τ.Κ. Χρυσοχωράφων με 307 συμμετοχές

Έτσι φτάσαμε στην ανακοίνωση της 4ης διοργάνωσης με την ονομασία Kerkini Lake Runs 2017 η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017, το πρωί, στο ‘’Λιμανάκι’’ της Τ.Κ. Λιθοτόπου, του Δήμου Ηράκλειας Σερρών. Η διοργάνωση περιλαμβάνει τους παρακάτω αγώνες:

  1. KrousiaTrail 30km (ορεινός αγώνας 30χλμ στο δασικό δρόμο Λιθοτόπου - Ποντοκερασιάς)
  2. KerkiniLakeRun – Στο Δρόμο του Βουβαλιού 12km& 2ος Πανελλήνιος Αγώνας Δρόμου Νομικών (χωμάτινη διαδρομή πάνω στο ανατολικό ανάχωμα της Λίμνης Κερκίνης από το ‘’Λιμανάκι’’ Λιθοτόπου μέχρι το εκκλησάκι του Αγίου Στεφάνου στο ύψος των Χρυσοχωράφων)
  3. Lithotoposminitrail 1km(αγώνας 1000 μέτρων για παιδιά και τους συνοδούς τους στο Λόφο των Πεύκων του Λιθοτόπου)

Προσπαθούμε στα πλαίσια των διοργανώσεων:

α.   να προβάλλουμε την περιοχή

β. να καταφέρουμε να γίνουν οι ‘’Αγώνες Δρόμου της Λίμνης Κερκίνης’’ ένας αθλητικός θεσμός και έτσι να δημιουργήσουμε υποδομές για ανάπτυξη Αθλητικού Τουρισμού και

γ. να αναδειχθούν πρωτοβουλίες για υγιείς δράσεις στην ελληνική περιφέρεια, δράσεις που

-                     καλλιεργούν το αθλητικό ιδεώδες και

-                     δίνουν την ευκαιρία σε ανθρώπους οι οποίοι αγαπούν τον αθλητισμό και τη φύση να συν-αγωνίζονται έχοντας έναν και μοναδικό στόχο, να μεταφέρουν θετικά και αισιόδοξα μηνύματα ζωής.

Επίσης προσπαθούμε να ενισχύσουμε το τμήμα καλαθοσφαίρισης του Αθλητικού Ομίλου Ηράκλειας που τα τελευταία χρόνια κάνει τεράστια προσπάθεια με τα παιδικά και εφηβικά τμήματα.

Θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε επίσης ότι ο Δικηγορικός Σύλλογος Σερρών επέλεξε τον αγώνα ‘’Kerkini Lake Run – Στο Δρόμο του Βουβαλιού 12km’’ στη διαδρομή του οποίου θα πραγματοποιήσει τον 2ο Πανελλήνιο Αγώνα Δρόμου Νομικών.

Στον «αγώνα» μας αυτόν αναζητούμε υποστηρικτές να σταθούν δίπλα μας με οποιοδήποτε τρόπο και μέσο επιλέξουν αυτοί (ηθική, χρηματική, τεχνολογική στήριξη/κάλυψη).

Η εκδήλωση υπολογίζεται να διαρκέσει από τις 07:30 έως τις 14:30.

Περισσότερες πληροφορίες και υλικό μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας αλλά και στη σελίδα μας στο Facebook και είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Με τιμή

για την οργανωτική επιτροπή

ο υπεύθυνος διοργάνωσης

Αργύρης Ράμναλης

Επικοινωνία:

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

blog: http://kerkinilakerun.blogspot.com/

site: www.kerkinilakerun.gr

Facebook-Twitter: kerkini lake run

τηλ.: 6908661853

Υπεύθυνος Διοργάνωσης: Αργύρης Ράμναλης

 6932251311

Όσοι επαγγελματίες – επιχειρηματίες – έμποροι επιθυμούν να προβάλουν την επιχείρηση τους, στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, έχουν την δυνατότητα να προσκομίσουν το έντυπο υλικό τους ή κάποιο προϊόν στο Περίπτερο 12 του Επιμελητηρίου Σερρών.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας

Γιαννάκης Δημήτρης

Α΄ Αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου Σερρών

Τηλ.: 6944525105

 

 

H Ρύθμιση των 100 δόσεων (Ν.4483/2017) και για οφειλές προς τον Δήμο Ηράκλειας

Έως την 30η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 θα έχουν τη δυνατότητα οι δημότες να υποβάλλουν αίτηση στο Δήμο, ώστε να ρυθμίσουν τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τους με απαλλαγή κατά ποσοστό από τις κατά Κ.Ε.Δ.Ε. προσαυξήσεις και τόκους εκπρόθεσμης καταβολής, καθώς και από τα πρόστιμα λόγω εκπρόθεσμης υποβολής ή μη υποβολής ή ανακριβούς δήλωσης ή λόγω μη καταβολής τέλους, ως εξής:

Σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος μας συμμετέχει στο πρόγραμμα μαζικών στειρώσεων που θα υλοποιηθεί από 10/5/ έως 25/5/2017 στο χώρο του ΧΥΤΑ Παλαιοκάστρου.
Το πρόγραμμα έχει σκοπό την περισυλλογή, στείρωση αντιλυσσικό εμβολιασμό και ηλεκτρονική καταγραφή αδέσποτων ζώων δηλ. περιλαμβάνει δωρεάν παροχή κτηνιατρικής πράξης στείρωσης, τοποθέτησης μικροτσίπ, αντιλυσσικού εμβολιασμού και αποπαρασίτωση.
Πληροφορίες:
Χατζηπανταζή Βασιλική
τηλ. 2325350146
 
 
 
 
Σας ενημερώνουμε ότι όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν άδεια άσκησης υπαίθριου πλανόδιου εμπορίου μπορούν να καταθέσουν την αίτησή τους με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά τους στο Τμήμα Εμπορίου και Ανωνύμων Εταιρειών της Διεύθυνσης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ΠΕ Σερρών από τις 4/5/2017 έως και τις 5/6/2017.
 
 
Μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση, ανοιχτή για το κοινό, θα πραγματοποιηθεί στην Κοίμηση Σερρών, με σκοπό την ενημέρωση του κοινού για κάποιες σημαντικές καρδιαγγειακές παθήσεις.
Στα πλαίσια αυτής της εκδήλωσης, σε όποιον από τους παρευρισκόμενους το επιθυμεί, θα πραγματοποιηθεί δωρεάν καρδιαγγειακός έλεγχος, ο οποίος θα περιλαμβάνει έλεγχο Λιπιδαιμικού Προφίλ (Χοληστερόλη, Τριγλυκερίδια, HDL, LDL, γλυκόζη αίματος κ.α.) & μέτρηση Αρτηριακής Πίεσης, από ειδικό Καρδιολόγο και από ειδικά εκπαιδευμένους Επαγγελματίες Υγείας.
Η εκδήλωση αποτελεί πρωτοβουλία του Δήμου Ηράκλειας και θα λάβει χώρα στο Περιφερειακό Ιατρείο Κοίμησης Σερρών (624 00, Κοίμηση Σερρών) τη Δευτέρα 22 Μαΐου 2017 και ώρα έναρξης 8.30π.μ.
Συνίσταται να παραμείνετε νηστικοί 12 ώρες πριν την εξέταση.
Σας προσκαλούμε όλους να συμμετέχετε. Η έγκαιρη διάγνωση των καρδιαγγειακών προβλημάτων είναι σωτήρια.
 
 
επικοινωνήστε μαζί μας:
Δήμος Ηράκλειας
Πλατεία Μπακογιάννη 2
62400 Ηράκλεια
Τηλέφωνο: 2325350100 - 105
Φαξ: 2325350159
e-mail : info@dimosiraklias.gr

Εθνικό αστεροσκοπείο ΑΘηνών

Μετεωρολογικός σταθμός Δήμου Ηράκλειας - Τ.Κ. Κοίμησης

Ιδιωτικός μετεωρολογικός σταθμός Ηράκλειας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. όρους χρήσης.