Χίλιοι άνεργοι νέοι και νέες στη Βόρεια Ελλάδα, 18 έως 24 ετών, έχουν την δυνατότητα να καταρτιστούν, να πιστοποιηθούν, να επιδοτηθούν και να ξεκινήσουν να εργάζονται στον τομέα των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνίας (ΤΠΕ), μέσω προγράμματος, που υλοποιεί ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος (ΣΕΠΒΕ) σε συνεργασία με την Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής Συγχρηματοδοτούμενων Ενεργειών του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου (ΕΥΕ/ΕΚΤ).

Οι δύο φορείς (ΣΕΠΒΕ και EYE) απευθύνουν πρόσκληση σε μη οικονομικά ενεργούς νέους/-ες να μπουν στον ραγδαία αναπτυσσόμενο κόσμο της Πληροφορικής και Επικοινωνίας που, όπως δείχνουν μελέτες, στα επόμενα χρόνια θα χρειαστεί να καλύψει περισσότερες από 500.000 θέσεις εργασίας με νέους και νέες επαγγελματίες.

Το πρόγραμμα προβλέπει την πραγματοποίηση Θεωρητικής Κατάρτισης 120 ωρών και Πρακτικής Άσκησης 260 ωρών.

Πληροφορίες : http://edu.sepve.org.gr

Πρόσκληση

              Σας καλούμε να παραστείτε στην πολιτιστική εκδήλωση που διοργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ηράκλειας σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καρπερής στις 02 Ιουλίου, στην Τ. Κ. Καρπερής.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 02   ΙΟΥΛΙΟΥ 2016

 9:30μ.μ. Παραδοσιακοί χοροί στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου  

         Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι με ορχήστρα.      

                            

Σας κοινοποιούμε την παρακάτω ανακοίνωση-πρόσκληση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κ.Μ. που αφορά το έργο "Διαβίβαση Μελέτης Περιβάλλοντος για την Τροποποίηση (Φάκελος Τροποποίησης της υπ'αριθμ. 174848/12-09-2014 ΑΕΠΟ του έργου Διαδρατικός Αγωγός Φυσικού Αερίου(ΑΦΑ)& Συνοδευτικές Εγκαταστάσεις.

 

Ανακοίνωση

 

 

 

Σας καλούμε να παραστείτε στις εορταστικές - πολιτιστικές εκδηλώσεις, στα πλαίσια της εορτής του Αγίου Πνεύματος, που διοργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ηράκλειας σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βαλτερού, από 19 έως 20 Ιουνίου 2016, στην Τοπική Κοινότητα Βαλτερού σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

7:30μ.μ.   Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός

9:00μ.μ.   Περιφορά της Εικόνας της Αγίας Τριάδος μετ΄αρτοκλασίας

ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

ΠΡΩΙ:   Όρθρος – Πανηγυρική Θεία Λειτουργία

8:30μ.μ. Εκκλησιαστική χορωδία Βαλτερού

9:00μ.μ. Παραδοσιακοί χοροί στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου

ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΒΑΛΤΕΡΟΥ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ

ΚΟΤΣΑΚΙΑΧΙΔΗΣ ΚΛΕΑΝΘΗΣ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Κ.Ε.Δ.Η.           Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠ. ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΣΥΜΕΩΝΙΔΟΥ ΕΥΓΝΩΣΙΑ                         ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ

Σας καλούμε να παραστείτε στις τριήμερες εορταστικές πολιτιστικές εκδηλώσεις από 18 έως 20 Ιουνίου,στα πλαίσια της πανήγυρης της Αγίας Τριάδας,που διοργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ηράκλειας σε συνεργασία με την Εκκλησιαστική Επιτροπή του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδας και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Λιβαδοχωρίου – Βαρικού, στην Τοπική Κοινότητα Λιβαδοχωρίουσύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ

ΣΑΒΒΑΤΟ18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

6:00μ.μ.   Άφιξη των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Παντελεήμονος

           και ακολούθως θα   τελεστεί Ιερά Παράκληση εις μνήμη του Αγίου

ΚΥΡΙΑΚΗ19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

7:00μ.μ.   Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός

9:00μ.μ.   Παραδοσιακοί χοροί από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους:

           Γεφυρουδίου ¨Η Ελπίδα¨, Στρυμονικού ¨Στρυμών¨ και Λιθοτόπου.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

ΠΡΩΙ:   Όρθρος – Πανηγυρική Θεία Λειτουργία,Λιτάνευση της εικόνας

της Αγίας Τριάδας και ο αγιασμός στον παλιόΝαό του χωριού.

6:30μ.μ. Παράσταση κλόουν, μια προσφορά από τον Πολιτιστικό Σύλλογο

           Γυναικών Λιβαδοχωρίου – Βαρικού

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ

ΚΟΤΣΑΚΙΑΧΙΔΗΣ ΚΛΕΑΝΘΗΣ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Κ.Ε.Δ.Η.          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠ. ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΣΥΜΕΩΝΙΔΟΥ ΕΥΓΝΩΣΙΑ                          ΚΕΛΛΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

logo EnergyNetΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Ηράκλεια, η 4η συνάντηση συντονισμού της διασυνοριακής πράξης ENERGYNET. Ο Δήμος Ηράκλειας συμμετείχε ως Εταίρος 3, μαζί με τους Δήμους Φλώρινας (ΕπΕτ), Βέλες (ΟικΕπΕτ), Πρίλεπ (Ετ4) και Βισαλτίας (Ετ5).Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν κρίσιμα θέματα που αφορούν στην πορεία του έργου, τον χρονικό προγραμματισμό και την υλοποίηση των παραδοτέων. Όλοι οι εταίροι εξέθεσαν τις απόψεις και προτάσεις τους. Τέλος, θα υποβληθεί τροποποίηση του έργου, όσον αφορά στην χρονική διάρκεια και σύντομα θα ακολουθήσει σχετική ενημέρωση. Η συνάντηση έκλεισε με παράθεση  γεύματος μετά μουσικής σε τοπικό ξενοδοχείο της περιοχής ("Ερωδιός"), τιμώντας ο Δήμος Ηράκλειας (Ετ3) του εταίρους που συμμετείχαν. Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Εδαφικής Συνεργασίας "Ελλάδα - Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας 2007 - 2013" και συγχρηματοδοτείται από Ευρωπαϊκούς και Εθνικούς πόρους.

RESULTS BULLETIN
With great success in Irakleia, the 4th coordination meeting of the cross-border operation ENERGYNET.
The Municipality of Irakleia participated as Partner 3 alogn with Municipalities of Florina (OLP), Veles (FLP), Prilep (P4) and Visaltia (P5) .During the meeting, critical issues were discussed regarding the course of the project, the time planning and implementation of the deliverables. All partners shared their views and suggestions. Finally, a modification of the project in terms of time-extension will be submitted and soon the results will be announced. The meeting ended with a luncheon hosted after music at a local hotel ( "Erodios"), for the Municipality of Irakleia to honor the delegates. The project is implemented under the European Territorial Cooperation Programme "Greece - former Republic of Macedonia 2007 - 2013" and funded by European and national fund.

logo Interreg III

160520 4th Coor Meet Photo 3

Συνιστούμε την υποχρέωση των ιδιοκτητών για τον καθαρισμό των οικοπέδων καθώς και την πλήρη απαγόρευση ανάμματος πυρκαγιών στα αγροτεμάχια τους.

Υπενθυμίζουμε ότι σε περίπτωση καταγραφής, από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, περιστατικού που αφορά σε πυρκαγιά αγροτεμαχίου, ο ιδιοκτήτης του κινδυνεύει να χάσει επιδοτήσεις, διότι ταυτόχρονα ενημερώνεται και ο ΟΠΕΚΕΠΕ.

επικοινωνήστε μαζί μας:
Δήμος Ηράκλειας
Πλατεία Μπακογιάννη 2
62400 Ηράκλεια
Τηλέφωνο: 2325350100 - 105
Φαξ: 2325350159
e-mail : info@dimosiraklias.gr

Εθνικό αστεροσκοπείο ΑΘηνών

Μετεωρολογικός σταθμός Δήμου Ηράκλειας - Τ.Κ. Κοίμησης

Ιδιωτικός μετεωρολογικός σταθμός Ηράκλειας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. όρους χρήσης.