Σας καλούμε να παραστείτε στις εορταστικές- πολιτιστικές εκδηλώσεις για την εορτή των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στις 20 & 21 Μαΐου 2016, στην Τοπική Κοινότητα Χρυσοχωράφων, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

             ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

 Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

7:30 μ.μ   Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός

8:30 μ.μ   Περιφορά της Ιεράς Εικόνας των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.

         9:45 μ.μ Μπαλέτο – Μοντέρνοι χοροί

Σαββατο 21 Μαΐου 2016

7:30 π.μ - 10:00 π.μ    Όρθρος και  Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Δεξίωση αρχών και κοινού  στην αίθουσα του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου.              

9:00 μ.μ. Παραδοσιακοί χοροί

  • Δυτικής Μακεδονίας από τον πολιτιστικό Σύλλογο Χρυσοχωράφων
  • Βαμβακοφύτου από τον Σύλλογο Γυναικών και φίλων «Άγιος Γεώργιος»   Βαμβακοφύτου
    • Χοροί Θράκης από άλλους Συλλόγους

                  ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ   ΣΥΛΛΟΓΟ ΧΡΥΣΟΧΩΡΑΦΩΝ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ

ΚΟΤΣΑΚΙΑΧΙΔΗΣ ΚΛΕΑΝΘΗΣ

    Η  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Κ.Ε.Δ.Η.             Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ        

ΣΥΜΕΩΝΙΔΟΥ  ΕΥΓΝΩΣΙΑ                            ΜΑΧΛΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  

Σε όλους του υποψήφιους των Πανελλήνιων εξετάσεων του Δήμου μας, εύχομαι καλή επιτυχία και δύναμη, χωρίς άγχος αλλά με αισιοδοξία για τη ζωή που ανοίγετε μπροστά σας.

Οι Πανελλήνιες εξετάσεις είναι οι πρώτες «μάχες» που καλείστε να δώσετε.

Η προσπάθεια και ο αγώνας στη ζωή πάντοτε ανταμείβονται.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΕΔΗ

ΣΥΜΕΩΝΙΔΟΥ ΕΥΓΝΩΣΙΑ

Στα πλαίσια των αθλητικών εκδηλώσεων του Δήμου Ηράκλειας το Σαββάτο 07 (από τις 09:00 -14:00) και την Κυριακή 08 Μαΐου (από τις 10:00-13:30) θα πραγματοποιηθεί MILKOΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ 3Χ3 σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Ηράκλειας και τον Α.Ο. Ηράκλειας, για αγόρια και κορίτσια από 4 έως 17 χρονών, στην κεντρική πλατεία   Ηράκλειας.

   Σε όλα τα παιδιά που θα παρευρεθούν στην εκδήλωση θα δοθούν δωρεάν εκατοντάδες μπουκάλια γάλα Milko και νερά. Εκτός από τους αγώνες που θα γίνουν, θα πραγματοποιηθούν και διαγωνισμοί με σουτ, βολές και τρίποντα με πλούσια δώρα για τα παιδιά.

   Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής και στους νικητές κατηγοριών (1ους και 2ους ) αλλά και στους νικητές των διαγωνισμών θα δοθούν μετάλλια και δώρα.

   Θα πρέπει να συμπληρώσετε τα έντυπα συμμετοχής τα οποία θα προμηθευτείτε από τους προπονητές των ομάδων σας, από τα Δημοτικά Καταστήματα Ηράκλειας – Στρυμονικού – Σκοτούσσας, από τα Κ.Ε.Π. Ηράκλειας – Στρυμονικού – Σκοτούσσας, ¨Family¨ fastfood, ¨Senso¨ καφέ, ¨Τσακνίδης¨ καφέ και ηλεκτρονικά στο site της Ε.Ο.Κ. www.basket.gr και να τα καταθέσετε : ¨Family¨ fastfood, ¨Senso¨ καφέ, ¨Τσακνίδης¨ καφέ και ηλεκτρονικά στο site της Ε.Ο.Κ. www.basket. Επίσης στο έντυπο έχει λεπτομέρειες για κανονισμούς, ώρες προσέλευσης, διαγωνισμούς κ.α..

Σας κοινοποιούμε την παρακάτω σχετ. Απόφαση Αντιπερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σύμφωνα με την οποία καθορίζεται το χρονικό διάστημα απαγόρευσης  ενάσκησης της επαγγελματικής και ερασιτεχνικής αλιείας στους ποταμούς ,παραποτάμους χειμάρρους κ.λ.π.

 

Απόφαση Αντιπερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την με αριθ. πρωτ. 6480/24-3-2016 Απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών καθορίζεται η χρονική περιοδος απαγόρευσης αλιείας στη Λίμνη Κερκίνη.

 

Απόφαση Περιφερειακής Ενότητας Σερρών

Σύμφωνα με την παρ. 9 του άρθρου 266 του Ν. 3852/2010, όπως τροποποιήθηκε από την παρ. 4 του άρθρου 43 του Ν. 3979/2001, ορίζονται τα εξής: «Η οικονομική επιτροπή, μετά από εισήγηση του υπευθύνου οικονομικών υπηρεσιών του οικείου δήμου, υποβάλλει στο δημοτικό συμβούλιο τριμηνιαία έκθεση, ως προς τα αποτελέσματα εκτέλεσης του προϋπολογισμού, κατά το προηγούμενο της έκθεση τρίμηνο. Η έκθεση υποβάλλεται μετά τη λήξη κάθε τριμήνου και αναρτάται στην ιστοσελίδα του οικείου δήμου. Εάν με την ανωτέρω έκθεση του δεύτερου τριμήνου κάθε οικονομικού έτους, διαπιστωθεί, σύμφωνα με την πορεία και την εκτίμηση είσπραξης των εσόδων, ότι στον προϋπολογισμό έχουν εγγραφεί υπερεκτιμημένα έσοδα ή έσοδα που δεν πρόκειται να εισπραχθούν έως το τέλος της χρήσης, το οικείο συμβούλιο προβαίνει υποχρεωτικά σε αναμόρφωση αυτού, μειώνοντας στο πραγματικό ύψος τα παραπάνω έσοδα και αντιστοίχως το σκέλος των δαπανών, ώστε να μην καταστεί σε καμία περίπτωση ελλειμματικός ο προϋπολογισμός. Η απόφαση αυτή υποβάλλεται στον Ελεγκτή Νομιμότητας για έλεγχο. Τα στοιχεία που πρέπει να περιλαμβάνει η έκθεση, καθορίζονται με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης»

 

Εκτέλεση προϋπολογισμού Α' τριμήνου 2015

Εκτέλεση προϋπολογισμού Β' τριμήνου 2015

Εκτέλεση προϋπολογισμού Γ' τριμήνου 2015

Εκτέλεση προϋπολογισμού Δ' τριμήνου 2015

επικοινωνήστε μαζί μας:
Δήμος Ηράκλειας
Πλατεία Μπακογιάννη 2
62400 Ηράκλεια
Τηλέφωνο: 2325350100 - 105
Φαξ: 2325350159
e-mail : info@dimosiraklias.gr

Εθνικό αστεροσκοπείο ΑΘηνών

Μετεωρολογικός σταθμός Δήμου Ηράκλειας - Τ.Κ. Κοίμησης

Ιδιωτικός μετεωρολογικός σταθμός Ηράκλειας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. όρους χρήσης.