Ο Δήαμρχος Ηράκλειας προκηρύσσει Ηλεκτρονικό Ανοικτό Διεθνή Δημόσιο Διαγωνισμό για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΩΝ » με του Ν.4412/2016 και σύμφωνα με μελέτη 34/2020 της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου , για προμήθεια καυσίμων κίνησης cpv 09134200-8 , θέρμανσης cpv 09135100-5 , αμόλυβδη cpv 09132100-4 για χρονικό διάστημα (24) μηνών από την υπογραφή της σύμβασης με δικαίωμα χρονικής παράτασης της σύμβασης άλλους τρείς (3) μήνες μέχρι την κάλυψη του συμβατικού ποσού. Ο Δήμος και τα νομικά του πρόσωπα δεν υποχρεούνται να απορροφήσουν τα σύνολα των καυσίμων που αναγράφονται στον ενδεικτικό προϋπολογισμό.

Κριτήριο κατακύρωσης : το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης επί τοις εκατό % στη μέση τιμή λιανικής πώλησης όπως αυτή πιστοποιείται από την Διεύθυνση Ανάπτυξης Περιφερειακής Ενότητας Σερρών , Τμήμα Εμπορίου και Τουρισμού της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας , κατά την ημέρα παράδοσης του είδους .

Χρόνος ισχύος προσφορών έξι (6) μήνες.

Ο συνολικός προϋπολογισμός της προμήθειας ανέρχεται στο ποσό των 654.231,93 με το Φ.Π.Α. και θα καλυφθεί από ίδιους πόρους των φορέων.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί ηλεκτρονικά με ημερομηνία έναρξης υποβολής προσφορών στις 28-12-2020 και καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών στις 08-02-2021 και ώρα 15:00 Η ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει τέσσερεις (4) εργάσιμες ημέρες μετά την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών ήτοι : 12-02-2021 ώρα 10:00.

Η εγγύηση συμμετοχής στον διαγωνισμό ορίζεται σε ποσοστό 1% επί του ενδεικτικού προϋπολογισμού (χωρίς ΦΠΑ) είτε για το σύνολο της προμήθειας είτε για την ομάδα που προσφέρεται από κάθε διαγωνιζόμενο. Ο προμηθευτής στον οποίο έγινε η κατακύρωση υποχρεούται να καταθέσει εγγυητική επιστολή καλής εκτέλεσης της σύμβασης που να καλύπτει το 5% της συνολικής συμβατικής αξίας των ειδών, χωρίς ΦΠΑ.

Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετέχει στο διαγωνισμό υποβάλλοντας προσφορά για μία ή περισσότερες εκ των ομάδων πέντε (5) ομάδες των προς προμήθεια ειδών , υπό την προϋπόθεση ότι θα καλύπτεται όλη η προβλεπόμενη από τον προϋπολογισμό ποσότητα της κάθε ομάδας.

Γλώσσα υποβολής προσφορών : Ελληνική

Το σύνολο των τευχών του διαγωνισμού θα βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Δήμου και συγκεκριμένα στη διεύθυνση www.dimosiraklias.gr όπου παρέχεται ελεύθερη , άμεση και πλήρης πρόσβαση καθώς και στο Κ.Η.Μ.ΔΗ.Σ. και στο Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. (www.promitheus.gov.gr)

 

Περίληψη διακήρυξης  -  Διακήρυξη  -  ΤΕΥΔ  -  Έντυπο οικονομικής προσφοράς

 

 

επικοινωνήστε μαζί μας:
Δήμος Ηράκλειας
Πλατεία Μπακογιάννη 2
62400 Ηράκλεια
Τηλέφωνο: 2325350100 - 105
Φαξ: 2325350159
e-mail : info@dimosiraklias.gr

Εθνικό αστεροσκοπείο ΑΘηνών

Μετεωρολογικός σταθμός Δήμου Ηράκλειας - Τ.Κ. Κοίμησης

Ιδιωτικός μετεωρολογικός σταθμός Ηράκλειας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. όρους χρήσης.