Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες Κατάταξης Υποψηφίων για την πλήρωση (07) θέσεων πλήρους και (9) Μερικής Απασχόλησης καθαριστών/στριών με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ήτοι (2)καθαριστών/στριών με έξι ώρες, (1) με πέντε ώρες, (2) με τέσσερις ώρες, (3) με τρεις ώρες και (1) με δύο ώρας απασχόλησης ημερησίως για τον καθαρισμό των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης του Δήμου Ηράκλειας για το σχολικό έτος 2023-24.

Κατά των πινάκων αυτών επιτρέπεται στους ενδιαφερόμενους η άσκηση αντίρρησης ατελώς μόνο για εσφαλμένο υπολογισμό της μοριοδότησης μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δύο (2) εργασίμων ημερών, η οποία αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησής τους, δηλ. από ΤΡΙΤΗ 22/8/23 έως ΤΕΤΑΡΤΗ 23/8/23 και ώρα 12 τα μεσάνυχτα.

Η αντίρρηση υποβάλλεται ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. με αναφορά στο θέμα ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΝΣΤΑΣΗΣ και το ΟΝΟΜ/ΝΥΜΟ του ΑΙΤΟΥΝΤΟΣ.

 

ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ Α' - ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΙΔΟΧ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ 2023-2024

 

ΠΙΝΑΚΑΣ Β' ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΩΝ

 

 

επικοινωνήστε μαζί μας:
Δήμος Ηράκλειας
Πλατεία Μπακογιάννη 2
62400 Ηράκλεια
Τηλέφωνο: 2325350100 - 105
Φαξ: 2325350159
e-mail : info@dimosiraklias.gr

Εθνικό αστεροσκοπείο ΑΘηνών

Μετεωρολογικός σταθμός Δήμου Ηράκλειας - Τ.Κ. Κοίμησης

Ιδιωτικός μετεωρολογικός σταθμός Ηράκλειας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. όρους χρήσης.