Ο Δήμος Ηράκλειας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στα πλαίσια των συνοδευτικών δράσεων του ΤΕΒΑ θα πραγματοποιήσει ενημερωτική ημερίδα την Τρίτη 9 Ιουλίου 2019 στις 10:00 π.μ. στην Αίθουσα Ρωμαίον στην Ηράκλεια . Επίσης θα υπάρχει κινητή μονάδα (VAN), ειδικά εξοπλισμένη και στελεχωμένη με ειδικούς επιστήμονες ανοιχτή προς όποιον θέλει να ενημερωθεί ατομικά

Βασικός άξονας της ημερίδας θα είναι η ενημέρωση για θέματα υγείας, ατομικής υγιεινής και υγιεινής διατροφής των ωφελούμενων του ΤΕΒΑ. Θα μιλήσουν η νοσηλεύτρια και η διαιτολόγος/ διατροφολόγος του Ι.Α.Τ.Α.Π. σχετικά με τις υγιεινές διατροφικές συνήθειες και θα πραγματοποιηθεί συμβουλευτική για θέματα υγείας.

Στόχος της ημερίδας είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού για θέματα που αφορούν την σωματική και οργανική τους υγεία, την πολύ σημαντική προληπτική διαδικασία και το μοντέλο ζωής που τα προάγει.

Η ισορροπημένη και προσαρμοσμένη στο άτομο διατροφή, είναι ο πρωταρχικό παράγοντας που εξασφαλίζει μία καλή κατάσταση υγείας και ως εκ τούτου είναι απαραίτητη η γνώση και   σωστή χρήση του από τους ωφελούμενους.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

9:30 – 10:00 Προσέλευση – Εγγραφές

10:00 –10:15 Χαιρετισμοί -   Εισαγωγή

10:15 – 11:00 “Υγεία και ατομική υγιεινή” Εισήγηση νοσηλεύτριας Ι.Α.Τ.Α.Π. κα Τσώνη Μαρία

11:00 – 12:00 “Η υγιεινή διατροφή στη ζωή μας” Εισήγηση διαιτολόγου/διατροφολόγου Ι.Α.Τ.Α.Π. κα Περσεφόνη Τασούλα

 

12:00 Κλείσιμο, Συζήτηση, Απορίες

 

Ανακοίνωση

 

επικοινωνήστε μαζί μας:
Δήμος Ηράκλειας
Πλατεία Μπακογιάννη 2
62400 Ηράκλεια
Τηλέφωνο: 2325350100 - 105
Φαξ: 2325350159
e-mail : info@dimosiraklias.gr

Εθνικό αστεροσκοπείο ΑΘηνών

Μετεωρολογικός σταθμός Δήμου Ηράκλειας - Τ.Κ. Κοίμησης

Ιδιωτικός μετεωρολογικός σταθμός Ηράκλειας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. όρους χρήσης.