ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

για τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου

για την υλοποίηση του Ευρωπαϊκού προγράμματος

«Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής»

Το ΝΠΙΔ «Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ηράκλειας»

Την πρόθεση της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ηράκλειας να συνάψει σύμβαση μίσθωσης έργου με έναν (1) Φυσικοθεραπευτή, με διάρκεια από την υπογραφή της σύμβασης έως 31-07-2022, για την κάλυψη αναγκών της Δομής «ΚΔΑΠ-ΜΕΑ» Καρπερής στο πλαίσιο της υλοποίησης της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» ΕΣΠΑ , περιόδου 2021-2022.

Αντικείμενο εκτέλεσης του έργου θα είναι η φυσικοθεραπεία των παιδιών-εφήβων -ατόμων με ειδικές ανάγκες του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Καρπερής, με στόχο την αποκατάσταση κινητικών δυσλειτουργιών, μυοσκελετικών προβλημάτων και άλλων παθήσεων, που χρήζουν φυσικοθεραπευτικής παρέμβασης και τη μέγιστη δυνατή βελτίωση κάθε ατόμου, με συχνότητα επισκέψεων μία φορά την εβδομάδα από δύο ώρες.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ/ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

  • Πτυχίο ή δίπλωμα τμήματος Φυσιοθεραπείας ΤΕΙ ή το ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε.) ΤΕΙ ή αντίστοιχο κατά ειδικότητα πτυχίο ή δίπλωμα ΤΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε.) ΤΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας ή το ομώνυμο ή αντίστοιχο κατά ειδικότητα πτυχίο ΚΑΤΕΕ ή ισότιμος τίτλος της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας.
  • Άδεια άσκησης επαγγέλματος Φυσιοθεραπευτή (ΤΕ) ή Βεβαίωση εκδιδόμενη από αρμόδια διοικητική αρχή ότι πληροί όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις για την άσκηση του επαγγέλματος Φυσιοθεραπευτή.
  • Ταυτότητα μέλους του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσιοθεραπευτών (Π.Σ.Φ), η οποία να είναι σε ισχύ μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου του επόμενου έτους από την έκδοσή της, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 4 του ν. 3599/2007 ή Βεβαίωση εγγραφής στον Π.Σ.Φ για όσους εγγράφονται για πρώτη φορά, η οποία ισχύει μέχρι το τέλος του έτους που εκδόθηκε ή Βεβαίωση ανανέωσης εγγραφής στον Π.Σ.Φ. του τρέχοντος έτους.
  •  Εμπειρία σε άτομα με ειδικές ανάγκες- ανάλογες κοινωνικές δομές.

ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

  • Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 25 έως 65 ετών
  • Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων του αντικειμένου της απασχόλησής τους.
  • Να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του υπαλληλικού κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση κ.λ.π.).

 

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ

  • Αίτηση
  • Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 ότι δεν έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του υπαλληλικού κώδικα
  • Αντίγραφο της Αστυνομικής τους Ταυτότητας
  • Αντίγραφα τίτλου σπουδών
  • Ότι άλλο αναφέρεται στα απαιτούμενα προσόντα
  • Βιογραφικό

Η παρούσα ανακοίνωση θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Ηράκλειας και στον Πίνακα Ανακοινώσεων του Δημαρχείου και της Κ.Ε.Δ.Η. Θα συνταχθεί και σχετικό πρακτικό ανάρτησης στο φορέα (σύμφωνα με το άρθρο 21 παρ. 9 του Ν. 2190/1994 όπως ισχύει).

 

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν την αίτησή τους μαζί με όλα τα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στη διεύθυνση: Δημητρίου Πάζη 1, 2ος όροφος, Πολύκεντρο Ηράκλειας, ΤΚ 62400, Ηράκλεια Σερρών, τηλ. επικοινωνίας: 23250-28988 και 23250-25839.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι από 07/09/2021 έως 13/09/2021.

Ανακοίνωση

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΕΔΗ

ΑΥΤΖΗ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ

 

 

επικοινωνήστε μαζί μας:
Δήμος Ηράκλειας
Πλατεία Μπακογιάννη 2
62400 Ηράκλεια
Τηλέφωνο: 2325350100 - 105
Φαξ: 2325350159
e-mail : info@dimosiraklias.gr

Εθνικό αστεροσκοπείο ΑΘηνών

Μετεωρολογικός σταθμός Δήμου Ηράκλειας - Τ.Κ. Κοίμησης

Ιδιωτικός μετεωρολογικός σταθμός Ηράκλειας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. όρους χρήσης.