Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ηράκλειας ανακοινώνει την πρόσληψη με Σύμβαση Μίσθωσης Έργου ενός (01) Ιατρού ειδικότητας Παιδίατρου για την κάλυψη αναγκών της Δομής «Παιδικός Σταθμός» Ηράκλειας.

Αντικείμενο εκτέλεσης του έργου θα είναι η συχνή παρακολούθηση της σωματικής υγείας των νηπίων με επίσκεψή του δύο φορές το μήνα, η ιατρική συμβουλευτική, η τήρηση στο κάθε τμήμα ατομικού φακέλου για κάθε νήπιο και η καταγραφή σε αυτόν όλων των απαραίτητων ιατρικών δεδομένων και παρατηρήσεων καθώς και η λήψη μέτρων που θα διασφαλίζουν την υγεία των φιλοξενούμενων νηπίων στη δομή «Παιδικός Σταθμός» Ηράκλειας ενταγμένης στην πράξη «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» ΕΣΠΑ 2014-2020, περιόδου 2019-2020.

Η διάρκεια της σύμβασης θα είναι από την ημερομηνία υπογραφής έως την ημερομηνία λήξης του προγράμματος την 31/07/2020.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με τον Δήμο, στα πλαίσια των συνοδευτικών δράσεων του ΤΕΒΑ θα πραγματοποιήσει φροντιστηριακό-εκπαιδευτικό σεμινάριο αγγλικής γλώσσας. Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης και θα παρέχεται δωρεάν γραφική ύλη.

Τα σεμινάρια αγγλικής γλώσσας αποτελούν μια συντονισμένη προσπάθεια ενίσχυσης των γνώσεων και εκμάθησης της γλώσσας τόσο για την επαγγελματική σταδιοδρομία των ενδιαφερομένων, πιο άμεσα για τους ενήλικες και μελλοντικά για τους ανήλικους ωφελούμενους, όπως επίσης και για τη δημιουργία ενδιαφέροντος προς τις ξένες γλώσσες.

Παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή εγκαίρως.

Επικοινωνήστε τηλεφωνικά ή στείλτε μήνυμα με τα στοιχεία σας στα παρακάτω τηλέφωνα :

Από σταθερό: 800 100 1775

Από κινητό: 690 8244 836

Ή επικοινωνήστε με τις κατά τόπους υπηρεσίες που υποβάλατε την αίτησή σας στο ΤΕΒΑ.

 

Ανακοίνωση

 

 

  • Add to Phrasebook
    • No word lists for Greek -> Greek...
    • Create a new word list...
  • Copy

Η Κ.Ε.Δ Ηράκλειας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στα πλαίσια των συνοδευτικών δράσεων του ΤΕΒΑ θα πραγματοποιήσει ενημερωτική ημερίδα την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019 στις 10:00 π.μ. στην αίθουσα “ROMEO” στην Ηράκλεια. Επιπρόσθετα, θα υπάρχει κινητή μονάδα (VAN), εξοπλισμένη και στελεχωμένη με ειδικούς επιστήμονες ανοιχτή προς όποιον θέλει να ενημερωθεί ατομικά. Επίσης, θα δοθούν εκπαιδευτικά παιχνίδια στα παιδιά που θα συμμετάσχουν.

Βασικός άξονας της ημερίδας θα είναι η ενημέρωση για θέματα κοινωνικοποίησης των παιδιών των ωφελούμενων του ΤΕΒΑ. Θα μιλήσουν η ψυχολόγος και η κοινωνική λειτουργός του Ι.Α.Τ.Α.Π. σχετικά με τους τρόπους, τα μέσα και τους φορείς κοινωνικοποίησης καθώς και της σημασίας αυτής.

Στόχος της δράσης είναι η ενθάρρυνση των παιδιών για κοινωνικοποίηση. Ταυτόχρονα, η κινητή μονάδα στοχεύει στην ενημέρωση των γονέων σχετικά με τα οφέλη της κοινωνικοποίησης, τις διαδικασίες ενίσχυσης αυτής και τα αποτελέσματα στην υγιή ψυχοκοινωνική ανάπτυξη των παιδιών.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

9:30 - 10:00 Προσέλευση – Εγγραφές

10:00 - 10:15 Χαιρετισμοί - Εισαγωγή

10:15 - 11:00 κα Κουνατίδου Νένα, ψυχολόγος ΙΑΤΑΠ, «Η κοινωνικότητα ως δείκτης της ψυχικής υγείας του παιδιού.»

11:00 - 11:45 κα Μπακιρτσή Γεωργία, κοινωνική λειτουργός ΙΑΤΑΠ, «Οι παράγοντες και οι θεσμοί που επηρεάζουν την κοινωνικοποίηση των παιδιών»

11:45 - 12:00 Κλείσιμο, Συζήτηση, Απορίες

 

Ανακοίνωση

 

  • Add to Phrasebook
     
    • No word lists for Greek -> Greek...
       
    • Create a new word list...
  • Copy

Σας καλούμε να παραστείτε στις πολιτιστικές   εκδηλώσεις «ΣΤΡΥΜΟΝΙΚΙΩΤΙΚΑ» που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος «Στρυμών» Στρυμονικού, σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Ηράκλειας στις   17 και 18 Αυγούστου 2019 στην Τοπική   Κοινότητα Στρυμονικού. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Σάββατο   17 Αυγούστου 2019

21:00   Λαϊκή - ποντιακή βραδιά          

Κυριακή   18 Αυγούστου 2019

21:00 Παραδοσιακοί χοροί από Τοπικούς Συλλόγους  

 

Σας καλούμε να παραστείτε στην εκδήλωση, που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τριάδας σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Ηράκλειας, στις 17 Αυγούστου 2019, στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Τριάδας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

9:30μ.μ. Παραδοσιακοί χοροί και παραδοσιακό λαϊκό γλέντι

 

Σας καλούμε να παραστείτε στις πολιτιστικές εκδηλώσεις "Γεφυρουδιανά 2019", που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γεφυρουδίου ¨Η Ελπίδα¨  σε συνεργασία με την Κ.Ε.Δ.Η.,

στις  11 Αυγούστου 2019, στην Τ.Κ. Γεφυρουδίου, στο Αμφιθέατρο Ειρήνης και Πολιτισμού, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

 ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

 9:00μ.μ.: Διεθνές φεστιβάλ λαογραφίας με τη συμμετοχή ξένων και ελληνικών χορευτικών συγκροτημάτων: Σερβίας, Ιράκ, Βουλγαρίας, Ελλάδας (πολιτιστικός σύλλογος Τερπνής και πολιτιστικός σύλλογος «Ελπίδα» Γεφυρουδίου).

 

επικοινωνήστε μαζί μας:
Δήμος Ηράκλειας
Πλατεία Μπακογιάννη 2
62400 Ηράκλεια
Τηλέφωνο: 2325350100 - 105
Φαξ: 2325350159
e-mail : info@dimosiraklias.gr

Εθνικό αστεροσκοπείο ΑΘηνών

Μετεωρολογικός σταθμός Δήμου Ηράκλειας - Τ.Κ. Κοίμησης

Ιδιωτικός μετεωρολογικός σταθμός Ηράκλειας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. όρους χρήσης.