Η ΚΟΙΝΟΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ (Κ.Ε.Δ.Η.) ως Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Περιφερειακής Κεντρικής Μακεδονίας – Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, στα πλαίσια του Προγράμματος διανομής τροφίμων για τους δικαιούχους του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους απόρους (ΤΕΒΑ) θα πραγματοποιήσει διανομή ξηρών προϊόντων την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022 και την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022 στην αποθήκη του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ (ΚΕΣΣΑΝΗ), στην ΗΡΑΚΛΕΙΑ, Τ.Κ. 62400 και οι ωφελούμενοι του Δήμου Ηράκλειας θα πρέπει να προσέλθουν τις ώρες 08:00 π.μ. – 13:00π.μ. .

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ηράκλειας ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού με σύναψη σύμβασης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων για την υλοποίηση της ∆ράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» του Ν.Π.Ι.. «Κοινωφελής Επιχείρηση ∆ήμου Ηράκλειας» που εδρεύει στο ∆ήμο Ηράκλειας.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων δεν μπορεί να είναι μικρότερη των δέκα (10) ημερών (υπολογιζομένων ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας μας, στο δικτυακό τόπο του Δήμου Ηράκλειας (www.dimosiraklias.gr) και στο χώρο των ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Ηράκλειας στον οποίο εδρεύει η υπηρεσία, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες (δηλαδή από 08/12/2021 έως και 17/12/2021).  Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία ή μη εργάσιμη), τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

 

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση  -  Παράρτημα ανακοίνωσης

 

 

 

 

 

 

Ο Δήμος Ηράκλειας  σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας , στα πλαίσια των συνοδευτικών δράσεων του ΤΕΒΑ θα πραγματοποιήσει τις παρακάτω δράσεις:

Δημοτική ενότητα Ηράκλειας Δημοτική ενότητα Σκοτούσσας Δημοτική ενότητα  Στρυμονικού

 

 

Σας καλούμε να παραστείτε στην εκδήλωση ¨Ημέρες Μνήμης -  Ομηρία Ηρακλειωτών   1916 – 1918¨. Η εκδήλωση που διοργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ηράκλειας σε συνεργασία με το Δήμο Ηράκλειας θα πραγματοποιηθεί στις 19 Σεπτεμβρίου 2021 στην Ηράκλεια.            

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021

Πρωί       Θεία Λειτουργία   Θα ακολουθήσει επιμνημόσυνη δέηση στον  Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ηράκλειας.

Έκθεση αρχειακού υλικού από την προσωπική συλλογή του κ. Βασίλειου Νικόλτσιου, Διευθυντή του Ελληνικού Φαρμακευτικού Μουσείου και Σύμβουλο του Διοικητικού  Συμβουλίου του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών, Θα φιλοξενηθεί στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας.

11:30     Κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο (κεντρική πλατεία Ηράκλειας)

19:00     Χαιρετισμοί επισήμων στον προαύλιο   χώρο  του Δημοτικού Σχολείου Ηράκλειας

19:30     Ομιλία από τον κ. Βασίλειο Νικόλτσιο  

20:00   Μουσική εκδήλωση   με το συγκρότημα ¨Serres Voices¨

 

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ                               Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Κ.Ε.Δ.Η.

 

   ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ                                         ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΥΤΖΗ

 

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΤΕΒΑ

Π.Ε. ΣΕΡΡΩΝ

Εταίρος: Δήμος Ηράκλειας

Ο Δήμος Ηράκλειας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας , στα πλαίσια των συνοδευτικών δράσεων του ΤΕΒΑ θα πραγματοποιήσει ενημερωτική ημερίδα, στην αίθουσα ΡΟΜΕΟ στην Ηράκλεια, την:

•             Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021 στις 11:00 π.μ. με θέματα συζήτησης την πρόληψη & συμβουλές υγείας, ατομική υγιεινή και υγιεινή διατροφή, για ενήλικες και παιδιά και συμβουλευτική κοινωνικοποίηση και ένταξη

•             Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021 στις 11:00 π.μ. με θέματα συζήτησης την ψυχοκοινωνική στήριξη και ενδυνάμωση και διαχείριση του οικογενειακού προϋπολογισμού

Επίσης μετά το πέρας των ημερίδων, θα υπάρχει κινητή μονάδα (VAN), ειδικά εξοπλισμένη και στελεχωμένη με ειδικούς επιστήμονες ανοιχτή προς όποιον θέλει να ενημερωθεί ατομικά.

επικοινωνήστε μαζί μας:
Δήμος Ηράκλειας
Πλατεία Μπακογιάννη 2
62400 Ηράκλεια
Τηλέφωνο: 2325350100 - 105
Φαξ: 2325350159
e-mail : info@dimosiraklias.gr

Εθνικό αστεροσκοπείο ΑΘηνών

Μετεωρολογικός σταθμός Δήμου Ηράκλειας - Τ.Κ. Κοίμησης

Ιδιωτικός μετεωρολογικός σταθμός Ηράκλειας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. όρους χρήσης.