1. Προμήθεια ενός (1) ελαστικοφόρου εκσκαφέα φορτωτή.

Το μηχάνημα είναι τελείως καινούργιο, πρώτης χρήσης, γνωστού και εύφημου εργοστασίου, εκ των πλέον εξελιγμένων τεχνολογικά τύπων και διαδεδομένου στην Ελληνική αγορά.

Η λειτουργία των εξαρτήσεων της τσάπας και του φορτωτή είναι υδραυλικές. Το πλαίσιο είναι μονοκόμματο, χωματουργικού τύπου και έχει μόνιμα τοποθετημένους μηχανισμό φόρτωσης στο εμπρόσθιο μέρος και μηχανισμό εκσκαφής στο οπίσθιο μέρος. Φέρει επιπλέον ισχυρά ποδαρικά υδραυλικής λειτουργίας. Ο κινητήρας είναι πετρελαιοκίνητος. Όλοι οι τροχοί του μηχανήματος φέρουν ελαστικά βαρέως βιομηχανικού τύπου και είναι ίδιων διαστάσεων σε όλους τους τροχούς. Τέλος, φέρει απαραίτητα εργοστασιακή υδραυλική εγκατάσταση για τη λειτουργία υδραυλικής βραχόσφυρας και λοιπών υδραυλικών εξαρτήσεων όπως δονητική πλάκα, ειδικοί κάδοι, κλπ.

2. Προμήθεια ενός (1) Μεταχειρισμένου Οχήματος τύπου φορτηγού αυτοκίνητου ανατρεπόμενου τριαξονικού για τις ανάγκες της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Ηράκλειας.

Το όχημα είναι μεταχειρισμένο ανατρεπόμενο φορτηγό όχημα τριαξονικό (6X4), καύσιμο πετρέλαιο ,στιβαρή κατασκευής, σε πολλή καλή κατάσταση, σε άρτια λειτουργική ικανότητα-ετοιμότητα ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τις αυξημένες και δύσκολες ανάγκες της Υπηρεσίας έργων του Δήμου .Θα είναι κατάλληλο για φόρτωση και μεταφορά χώματος, μπαζών, ογκωδών αντικειμένων και άλλων προϊόντων και υλικών. Το φορτηγό αυτοκίνητο αποτελείται από πλαίσιο και υπερκατασκευή (ανατρεπόμενη κιβωτάμαξα).

 

 Απόφαση ένταξης στο πρόγραμμα

 

filodimosII

 

επικοινωνήστε μαζί μας:
Δήμος Ηράκλειας
Πλατεία Μπακογιάννη 2
62400 Ηράκλεια
Τηλέφωνο: 2325350100 - 105
Φαξ: 2325350159
e-mail : info@dimosiraklias.gr

Εθνικό αστεροσκοπείο ΑΘηνών

Μετεωρολογικός σταθμός Δήμου Ηράκλειας - Τ.Κ. Κοίμησης

Ιδιωτικός μετεωρολογικός σταθμός Ηράκλειας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. όρους χρήσης.