Προμήθεια και Τοποθέτηση Εξοπλισμού για την Αναβάθμιση δέκα τεσσάρων (14) παιδικών χαρών στους οικισμού του Δήμου Ηράκλειας.

Στόχος είναι η δημιουργία σύγχρονων, λειτουργικών και ασφαλών χώρων αναψυχής για τα παιδιά του Δήμου Ηράκλειας . Οι χώροι αυτοί πρέπει να παρέχουν ικανοποιητικά επίπεδα ασφάλειας ενώ και η συντήρησή τους θα πρέπει να γίνεται κατά τον τρόπο που προδιαγράφεται στα Διεθνή πρότυπα και την κείμενη νομοθεσία.

  1. Θα συνεισφέρουν στην βέλτιστη σωματική, πνευματική ανάπτυξη και κοινωνικοποίηση των παιδιών
  2. Θα αποτελούν τόπο αγαπητό για τα παιδιά όπου θα αθλούνται, θα δραστηριοποιούνται και θα κινητοποιούνται για άσκηση στην ύπαιθρο
  3. Θα εξασφαλίζουν την ψυχαγωγία και δραστηριότητα παιδιών διαφορετικών ηλικιακών ομάδων και θα είναι σχεδιασμένες με βάση τις εργονομικές, πνευματικές και ψυχαγωγικές ανάγκες και τις κινητικές, κοινωνικές, γλωσσικές, μαθησιακές δεξιότητες της ηλικιακής ομάδας στην οποία απευθύνονται.

Ο προτεινόμενος εξοπλισμός σε κάθε περίπτωση έχει μελετηθεί ώστε να παρέχει ποικιλία δραστηριοτήτων για την ψυχαγωγία των παιδιών, είναι γνωστό ότι το παιχνίδι συμβάλλει στη νοητική, κινητική, συναισθηματική και κοινωνική ανάπτυξη τους. Έτσι ο χώρος της παιδικής χαράς αποκτά ιδιαίτερη σημασία και αξία ως χώρος αγωγής καθώς αποτελεί το υλικό πλαίσιο της δραστηριότητας του παιχνιδιού.

 

Απόφαση ένταξης στο πρόγραμμα

 

filodimosII

 

επικοινωνήστε μαζί μας:
Δήμος Ηράκλειας
Πλατεία Μπακογιάννη 2
62400 Ηράκλεια
Τηλέφωνο: 2325350100 - 105
Φαξ: 2325350159
e-mail : info@dimosiraklias.gr

Εθνικό αστεροσκοπείο ΑΘηνών

Μετεωρολογικός σταθμός Δήμου Ηράκλειας - Τ.Κ. Κοίμησης

Ιδιωτικός μετεωρολογικός σταθμός Ηράκλειας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. όρους χρήσης.