Το έργο αφορά σε μια ολοκληρωμένη παρέμβαση βάση του Προγράμματος: «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ», Άξονας Προτεραιότητας 1 «Αστική Αναζωογόνηση 2018» Γ’ Πρόσκληση για τα Έτη 2017-2018 και συγκεκριμένα στο ΜΕΤΡΟ 2: Αναβάθμιση αστικού εξοπλισμού με επιλέξιμη δαπάνη την Αναβάθμιση της διαμόρφωσης και του αστικού εξοπλισμού ελεύθερων κοινόχρηστων χώρων και χώρων πρασίνου.

Η μεθοδολογία που θα ακολουθηθεί είναι καταρχάς η προμήθεια βυθιζόμενων κάδων ανακύκλωσης και η προμήθεια κάδων απορριμμάτων και καλαθιών, ώστε να εξοπλιστεί η πόλη της Ηράκλειας με τις απαραίτητες υποδομές, ώστε να είναι εφικτή η ανακύκλωση από όλους τους πολίτες, τους τουρίστες και τους επισκέπτες .

Τα συστήματα θα τοποθετηθούν σε κεντρικά σημεία της Δημοτικής Κοινότητας Ηράκλειας.

Τα πλεονεκτήματα από τη χρήση αυτού του συστήματος είναι ότι εξαφανίζονται τα απορρίμματα που βρίσκονται έξω από τους κάδους, οπότε τα πεζοδρόμια είναι καθαρότερα. Ο νέος σχεδιασμός του συστήματος αυτού δημιουργεί έναν συνδυασμό αισθητικής και περιβαλλοντικής προστασίας. Το ύψος είναι ιδανικό για την χρήση από μεγάλους ανθρώπους, παιδιά, για άτομα με ειδικές ανάγκες κλπ. χωρίς να παρενοχλεί και να δημιουργεί προβλήματα στην κυκλοφορία. Είναι επίσης αθόρυβο για τους χρήστες και στον περιβάλλοντα χώρο, έτσι είναι ιδανικό να τοποθετηθεί εντός κατοικημένων περιοχών. Τελικά, η συλλογή των απορριμμάτων γίνεται πιο ευχάριστη με καλαίσθητο και οικονομικό αποτέλεσμα.

 

Απόφαση ένταξης στο πρόγραμμα

prasino tameio

επικοινωνήστε μαζί μας:
Δήμος Ηράκλειας
Πλατεία Μπακογιάννη 2
62400 Ηράκλεια
Τηλέφωνο: 2325350100 - 105
Φαξ: 2325350159
e-mail : info@dimosiraklias.gr

Εθνικό αστεροσκοπείο ΑΘηνών

Μετεωρολογικός σταθμός Δήμου Ηράκλειας - Τ.Κ. Κοίμησης

Ιδιωτικός μετεωρολογικός σταθμός Ηράκλειας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. όρους χρήσης.