Ο Δήμος Ηράκλειας, ως ένας κατεξοχήν γεωργοκτηνοτροφικός δήμος εκφράζει τη συμπαράσταση του στα δίκαια αιτήματα των αγροτών, κατανοώντας ότι η οποιαδήποτε υποβάθμιση της αγροτικής παραγωγής δημιουργεί αρνητικό αποτύπωμα στην όχι και τόσο εύρωστη τοπική μας οικονομία.

Ο πρωτογενής τομέας θεωρείται ως ένας από τους βασικούς πυλώνες της εθνικής μας οικονομίας και για αυτό πρέπει να στηριχτεί με γενναία και αποτελεσματικά μέτρα, ώστε να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για την παραμονή των νέων κυρίως αγροτών στην επαρχία.

Οι αγρότες και οι αγρότισσες συνεχίζουν να δίνουν τον αγώνα τους κάτω από αντίξοες συνθήκες, οι οποίες γίνονται δυσμενέστερες λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων αλλά και της γενικευμένης ακρίβειας, η οποία επιβαρύνει σε μεγάλο βαθμό το κόστος παραγωγής.

Στεκόμαστε με ευθύνη δίπλα τους, γνωρίζοντας ότι η με στοχευμένα μέτρα στήριξης της γεωργικής παραγωγής συμβάλλει, αφενός στην εύρυθμη λειτουργία της οικονομίας και αφετέρου στην εδραίωση της κοινωνικής συνοχής, χαρακτηριστικά που θεωρούνται βασικά προαπαιτούμενα μιας ευνομούμενης πολιτείας και ενός κράτος δικαίου.

Ο Αντιδήμαρχος

Κοινωνικής Μέριμνας, Ισότητας,Υγείας

και Φυτικής Παραγωγής

 Αναστάσιος Νεολιατζής

 

επικοινωνήστε μαζί μας:
Δήμος Ηράκλειας
Πλατεία Μπακογιάννη 2
62400 Ηράκλεια
Τηλέφωνο: 2325350100 - 105
Φαξ: 2325350159
e-mail : info@dimosiraklias.gr

Εθνικό αστεροσκοπείο ΑΘηνών

Μετεωρολογικός σταθμός Δήμου Ηράκλειας - Τ.Κ. Κοίμησης

Ιδιωτικός μετεωρολογικός σταθμός Ηράκλειας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. όρους χρήσης.