Παραλήφθηκε από τον Δήμο Ηράκλειας και παραδόθηκε για χρήση στην ΔΕΥΑ Ηράκλειας το έργο : « ΑΝΟΡΥΞΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΝΕΩΝ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΙΣ Τ.Κ. ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑΙ Τ.Κ. ΒΑΛΤΕΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ .» Ο προϋπολογισμός του έργου ανήλθε σε 295.500,00€.

Η χρηματοδότηση του έργου έγινε από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Κεντρική Μακεδονία 2014-2020 με κωδικό ΟΠΣ 5027347.

Ειδικότερα πραγματοποιήθηκαν , για τον οικισμό Βαλτερού η ανόρυξη νέας γεώτρησης – αντλιοστασίου - και η αξιοποίηση της σε συνδυασμό με την κατασκευή κατάλληλου αγωγού μεταφοράς του νερού στον υδατόπυργο του οικισμού , ενώ για τον οικισμό Παλαιοκάστρου η ανόρυξη νέας γεώτρησης - αντλιοστασίου- και η αξιοποίηση της σε συνδυασμό με την κατασκευή κατάλληλου αγωγού μεταφοράς του νερού για τη σύνδεση με το υφιστάμενο δίκτυο ύδρευσης.

Η Διοικητική παραλαβή για χρήση του έργου : « ΑΝΟΡΥΞΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΝΕΩΝ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΙΣ Τ.Κ. ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑΙ Τ.Κ. ΒΑΛΤΕΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ » , πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024 παρουσία του Προϊσταμένου του Τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ηράκλειας , των επιβλεπόντων του έργου, του αναδόχου και του εκπροσώπου της ΔΕΥΑΗ που θα είναι και ο χρήστης του έργου. Παραβρέθηκε και ο κ. Βατμανίδης Σωτήριος , Αντιδήμαρχος του Δήμου Ηράκλειας.

Σημειώνεται , ότι η Τ.Κ. Παλαιοκάστρου υδρεύεται από τον Ιούλιο του 2023 από τη νέα γεώτρηση , ενώ ο οικισμός του Βαλτερού υδρεύεται από τις 16-02-2024 από τη νέα γεώτρηση Βαλτερού , οι οποίες μαζί με τα αντίστοιχα αντλιοστάσια κατασκευάσθηκαν στα πλαίσια εκτέλεσης του προαναφερόμενου έργου.

 

 

 

 

 

επικοινωνήστε μαζί μας:
Δήμος Ηράκλειας
Πλατεία Μπακογιάννη 2
62400 Ηράκλεια
Τηλέφωνο: 2325350100 - 105
Φαξ: 2325350159
e-mail : info@dimosiraklias.gr

Εθνικό αστεροσκοπείο ΑΘηνών

Μετεωρολογικός σταθμός Δήμου Ηράκλειας - Τ.Κ. Κοίμησης

Ιδιωτικός μετεωρολογικός σταθμός Ηράκλειας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. όρους χρήσης.