Στον Δήμο Ηράκλειας υπάρχει επαρκής κάλυψη σε βασικές αθλητικές υποδομές (ποδοσφαιρικά στάδια και γήπεδα, Κλειστά Γυμναστήρια, ανοικτοί χώροι άθλησης). Στο σύνολο των Κοινοτήτων του Δήμου δραστηριοποιούνται 23 Ποδοσφαιρικοί Σύλλογοι σε πολλούς από τους οποίους λειτουργούν και Ακαδημίες Ποδοσφαίρου.

kleisto  gipedo 

Επιπλέον, αξιόλογη και ποικίλη είναι η πολυετής δράση του Συλλόγου Ενόργανης Γυμναστικής Βαλτερού, του Αθλητικού Ομίλου Ηράκλειας και των Αθλητικών Συλλόγων Σκοτούσας και Στρυμονικού, οι οποίοι εκτός από τη συστηματική εκγύμναση παιδιών και ενηλίκων, διοργανώνουν διάφορες αθλητικές εκδηλώσεις και δρώμενα.

Hmimarathonios agonas skotousas podilates

Ημιμαραθώνιος Κερκίνης: ο παραλίμνιος ημιμαραθώνιος αγώνας δρόμου με την επωνυμία «KerkiniLakeRun» είναι μια αξιέπαινη αθλητική διοργάνωση του Αθλητικού Ομίλου Ηράκλειας και μιας ομάδας εθελοντών δρομέων του Δήμου. Πρόκειται για μια μοναδική σε φυσική ομορφιά και τοπία διαδρομή 21 χλμ, που ξεκινάει και καταλήγει στο Λιμανάκι του Λιθοτόπου διανύοντας μονοπάτια, χωματόδρομους και δασικούς δρόμους περιμετρικά της λίμνης Κερκίνης.

Ποδηλατάδα Ηράκλειας: πρόκειται για μία αξιοσημείωτη ανεξάρτητη πρωτοβουλία δημοτών, φίλων του ποδηλάτου, που οργανώνουν κάθε εβδομάδα ποδηλατάδα για μικρούς και μεγάλους, στην Ηράκλεια, αλλά και μεγαλύτερες ποδηλατικές διαδρομές εντός και εκτός των ορίων του Δήμου.

επικοινωνήστε μαζί μας:
Δήμος Ηράκλειας
Πλατεία Μπακογιάννη 2
62400 Ηράκλεια
Τηλέφωνο: 2325350100 - 105
Φαξ: 2325350159
e-mail : info@dimosiraklias.gr

Εθνικό αστεροσκοπείο ΑΘηνών

Μετεωρολογικός σταθμός Δήμου Ηράκλειας - Τ.Κ. Κοίμησης

Ιδιωτικός μετεωρολογικός σταθμός Ηράκλειας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. όρους χρήσης.