Η Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Ενηλίκων «Ε. Ν. ΟΡΑΜΑ» του ΣΟΦΨΥ Ν. Σερρών σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας  Δήμου Ηράκλειας βρέθηκε στους δρόμους της Ηράκλειας στις 3-11-2023,  με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας για ζητήματα ψυχικής υγείας. 
 
Η Κινητή Μονάδα βρίσκεται κάθε Δευτέρα στο Κέντρο Υγείας Ηράκλειας, η οποία απαρτίζεται από Ψυχίατρο, Νοσηλευτές, Κοινωνική λειτουργό και Ψυχολόγο,
προσφέροντας εντελώς δωρεάν και άκρως εμπιστευτικές υπηρεσίες ψυχικής υγείας που στοχεύουν στην ενδυνάμωση, την ψυχοκοινωνική αποκατάσταση και την επαγγελματική επαν-ένταξη των ατόμων με προβλήματα ψυχικής υγείας, με απώτερο σκοπό πάντα τη συνολική βελτίωση της ποιότητας ζωής τους!
 
Η ψυχική υγεία είναι δικαίωμα και οφείλουμε να την προστατεύσουμε. Καθολικά, όλοι!
 
 

 

Ξεπερνώντας κάθε προσδοκία συμμετοχης και επιτυχίας, στις 18-10-2023 πραγματοποιήθηκε η 

Γιορτη αφιερωμένη στα παιδιά, σε ένα περιβάλλον γεμάτο αγάπη και φροντίδα. 
Μια χαρούμενη και δημιουργική δράση, με πολύ χρώμα, κέφι, παιχνίδι και διάθεση με στόχο στην συμπερίληψη των παιδιών των καταυλισμών Ηράκλειας, με κύριο σκοπό την επιστροφή στο σχολείο ή την παραμονή σε αυτό, την υποστήριξη τόσο των παιδιών όσο και των γονέων τους. Μια δράση αφιερωμένη στα παιδιά που υποδέχονται τους συμμαθητές τους από τον καταυλισμό ως προαγωγοί ενός καλού κλίματος συνεργασίας, ως αρωγοι της συμπερίληψης στο σχολείο καθώς οι φωνές τους είναι εκείνες που θα παρακινήσουν τους συμμαθητές τους να συμμετάσχουν ενεργά. 

Σας ενημερώνουμε ότι εκδόθηκε από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Σερρών η υπ' αριθμ. 31/2023 απόφαση που αφορά την  ανακήρυξη επιτυχόντων και  επιλαχόντων συνδυασμών των Δημοτικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.

 

Δείτε την απόφαση

Σας παρακαλούμε να προσέλθετε την 24η του μηνός Οκτωβρίου 2023, ημέρα Τρίτη και ώρα 19:00, σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα γίνει στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Ηράκλειας, για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα:

  1. Έκθεση Πεπραγμένων της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ηράκλειας για το πρώτο εξάμηνο του έτους 2023.

 

Δείτε την πρόσκληση

 

 

Σας παρακαλούμε να προσέλθετε την 24η του μηνός Οκτωβρίου 2023, ημέρα Τρίτη και ώρα 19:15, σε τακτική δια ζώσης συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα γίνει στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Ηράκλειας, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων.

 

Δείτε την πρόσκληση

 

 

 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας Δημοτικών εκλογών 8ης Οκτωβρίου 2023 όπως αυτά μας δόθηκαν από το Πρωτοδικείο Σερρών.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΤΑΥΡΟΔΟΣΙΑ

 

ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ

 

ΣΤΑΥΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ (Κοτσακιαχίδης)

 

ΣΤΑΥΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ (Κουτσάκης)

 

 

 

 

2023 10 09 ekloges 2023

 

Για τα επίσημα αποτελέσματα των ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ στο Δήμο Ηράκλειας πατήστε εδώ.

 

Για τα επίσημα αποτελέσματα των ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας πατήστε εδώ.

 

 

επικοινωνήστε μαζί μας:
Δήμος Ηράκλειας
Πλατεία Μπακογιάννη 2
62400 Ηράκλεια
Τηλέφωνο: 2325350100 - 105
Φαξ: 2325350159
e-mail : info@dimosiraklias.gr

Εθνικό αστεροσκοπείο ΑΘηνών

Μετεωρολογικός σταθμός Δήμου Ηράκλειας - Τ.Κ. Κοίμησης

Ιδιωτικός μετεωρολογικός σταθμός Ηράκλειας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. όρους χρήσης.